Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

5 Ocak 2017 tarihinde akşam üzeri saatlerinde İzmir adliyesi önünde patlama ve silahlı saldırı olduğu internete yansıdı. Bazı sözlüklerde ve haber sitelerinde konu olan bu olay ile ilgili detaylar akşam ajansında çıkacaktır.

İzmir Adliye Patlama


Şimdilik olaylarla ilgili haber başlıkları şu şekilde ;

- İzmir Adliyesi yakınlarında bir patlama meydana geldiği bildirildi. DHA patlamada ilk belirlemelere göre 3 kişinin yaralandığını duyurdu. Patlama sonrası bölgeden silah sesleri geldiği de iddialar arasında.

- NTV'den Merih Ak canlı yayında şu bilgileri verdi:

"Yaklaşık beş on dakika önce meydana geldi. Adliyenin C kapısı, bu C kapısı personel ve vatandaşların girdiği kapı. Adliyenin o kısmında kafeler var. O bölgede ciddi bir hasar olduğunu biliyoruz. O araçların olduğu bölgeye, oraya genelde savcıların araçları park ediyor. Hemen yan tarafında PTT'nin bir deposu var, kargoların toplandığı bir bölge var."

Polise ateş açan 2 terörist etkisiz hale getirilirken, olayda 1 polis ile 1 adliye memuru şehit oldu. Yaralılar Ege Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerine 112, ambulans, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi.

Öte yandan, 3. bir terörist olduğu ihtimali üzerinde duruluyor.
Olay yerinde toplanan vatandaşlar olaya tepki gösteriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı