Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Futbol şöleni Galatasaray ve Kayserispor maçı ile 12 Şubat 2017 Pazar günü devam ediyor. Galatasaray Kayserispor maçı hangi kanalda ve saat kaçta oynanacak diye merak edenlere yönelik hazırladığımız bu içerikte maç kanalının ve saatinin yanı sıra müsabaka ile ilgili detayları da bulabilirsiniz.

Galatasaray-Kayserispor-12-Subat
Galatasaray - Kayserispor Maçı 12 Şubat 2017

Sportoto Süper Lig'in 20.hafta maçlarından biri olan GS - Kayserispor maçı İstanbul'da Arena'da oynanacak. Kayserispor'un son zamanlardaki yükselişi adeta göz dolduruyor fakat bakalım Galatasaray'ın evinde yani deplasmanda nasıl bir oyun sergileyecek... Tabi ki maçın favori takımı olarak Galatasaray gösteriliyor. İki takım ile ilgili genel istatistikler şu şekilde ;
    Galatasaray Kayserispor İstatistikleri
  • Toplam maç sayısı : 38 Maç
  • Galatasaray'ın kazandığı : 21 Maç
  • Kayserispor'un Kazandığı : 3 Maç
  • Beraberlik : 14 Maç
Dipnot : Galatasaray 19 hafta sonunda topladığı 39 puanla 3.sırada bulunuyor, Kayserispor ise 16 puanla 17. sırada yer alıyor.

Galatasaray Kayserispor Maçı

Galatasaray Kayserispor maçı 12 Şubat 2017 Pazar günü saat 19.00'da Bein Sports'tan naklen izleyici karşısına çıkacak. Maçta düdük çalan isim ise Hüseyin Göçek olarak belirlendi. Sarı kırmızılı ekipleri mücadelesi heyecanla bekleniyor. Her iki takımda galibiyet için son antrenmanlarını tamamladı. Kayserispor'un teknik direktörü Sergen Yalçın, Galatasaray maçı için oldukça iyi hazırlandı. Bakalım buna karşılık Riekerink Bey nasıl bir kadro ile sahada yer alacak.

Galatasaray Kayserispor maçının iddaa kodu 140 olarak belirlendi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı