Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Kısmetse Olur 19 Şubat 2017 fragmanı programın Pazar günü ekranlara gelecek bölümün tanıtımı niteliğinde Kanal D ekranlarında ve sosyal medya platformlarında izleyicilerle buluşacak. Televizyon ekranlarının en çok izlenen ve reyting oranı yüksek programlarından biri olan Kısmetse Olur her Pazar eleme bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Kısmetse Olur 19 Şubat eleme gecesinde neler olacak, neler yaşanacak sorularına dair bilgi verecek olan tanıtım fragmanı yazımızın devamında yer alıyor.


17-Subat-Kismetse-Olur-Tanitim

19.02.2017 Kısmetse Olur Fragmanı



19 Şubat 2017 Kısmetse Olur Kim Elendi ?


Edinilen bilgilere göre ;
19 Şubat eleme gecesinde gelinler Akın'ı eleme potasına sokarken damatlar da Tuğçe Ergişi adını yazacaklar. Haliyle Tuğçe Ergişi ve eski sevgilisi Akın bir anda kendilerini yanyana eleme adayı olarak bulacaklar. Kısmetse Olur evinde daldan dala zıplayan Tuğçe Ergişi bu hafta elenen isim olacak. Akın evde kalırken onun uğruna Tankut ile olan ilişkisini sıfırlayan Tuğce Ergişi evden gönderilecek.

19 Şubat 2017 Kısmetse Olur fragmanı ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum platformundan aktarabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı