Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 10 Mart özeti dizinin yeni haftadaki ilk bölümünden tüyolar ve ipuçları verecek. Beni Affet 1137.bölüm fragmanı yayınlanmadığı için dizinin tanıtımları özetler ile yapılıyor. Beni Affet 10 Mart 2017 özeti de 1137.bölümün özetine karşılık geliyor. İlk bölümünden itibaren gerek oyuncuları gerekse senaryosu ile kendine ait bir seyirci kitlesi oluşturan ve senelerdir ekranlara gelen Beni Affet yeni bölümü ile 10 Mart 2017 Cuma günü Star TV ekranlarında olacak.

Beni Affet 10 Mart

Beni Affet 10 Mart 2017 Özeti - Neler Olacak ?

Beni Affet'te heyecan bitmek bilmiyor. Dizinin yeni bölümünde karakterler arasında geçen diyaloglar oldukça dikkat çekici. Merak edenler ve okumak isteyenler için adeta gözlerde canlanan Beni Affet 10 Mart özeti yazımızın devamında bulunuyor.

Beni Affet 10 Mart 2017 Neler Olacak ? (1137.Bölüm Özeti)
Kozan ailesini şok edecek olaylar neler ? Kozan ailesinde yaşanacak gelişme ekranları başındaki izleyicileri çok şaşırtacak. Feride karakterinin başına gelenlerle ilgili düşünceleri ne olacak ?
Sıla Murat'ını yaptığı doğal karışımlar ile iyileştirir fakat Murat yine anlamazlık yapmaya devam eder. Osman kozanın çektiği videoyu izleyen Murat Sıla'nın tam bir eş olduğunu ve kendisi için neler yaptığını görünce çok etkilenir ve Sıla'ya karşı ilk defa sıcak bir konuşmada bulunur. Bu arada Sıla Murat'ı iyi etmek için, otlardan yaptığı karışımı kullanmaya karar verir. Bu karışımı bir televizyon programına gönderen Sıla'ya gelen cevap, Kozanların bu kadar olay ortasında televizyona çıkmasıyla sonuçlanacaktır.

10.03.2017 Beni Affet Tüyoları

Beni Affet 10 Mart fragmanı yerine özetlerle ve tüyolarla tanıtım yapılıyor. Günlük bir dizi olduğundan ötürü yukarıda yeni bölüme dair tüyoları verdik. Beni Affet 10 Mart bölümüne dair edindiğiniz bilgi ve tüyolar bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sizlerde Beni Affet 1137.bölüme dair edindiğiniz ip uçlarını aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Beni Affet dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı