Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 8 Mart özeti dizinin yeni haftadaki ilk bölümünden tüyolar ve ipuçları verecek. Beni Affet 1135.bölüm fragmanı yayınlanmadığı için dizinin tanıtımları özetler ile yapılıyor. Beni Affet 8 Mart 2017 özeti de 1135.bölümün özetine karşılık geliyor. İlk bölümünden itibaren gerek oyuncuları gerekse senaryosu ile kendine ait bir seyirci kitlesi oluşturan ve senelerdir ekranlara gelen Beni Affet yeni bölümü ile 8 Mart 2017 Çarşamba günü Star TV ekranlarında olacak.


Beni Affet 8 Mart

Beni Affet 8 Mart 2017 Özeti - Neler Olacak ?

Beni Affet'te heyecan bitmek bilmiyor. Dizinin yeni bölümünde karakterler arasında geçen diyaloglar oldukça dikkat çekici. Merak edenler ve okumak isteyenler için adeta gözlerde canlanan Beni Affet 8 Mart özeti yazımızın devamında bulunuyor.

Beni Affet 8 Mart 2017 Neler Olacak ? (1135.Bölüm Özeti)

Umut babasının yanı başlarında ki ablası Bahar'ın eski evinde Ajda ile kalmaya başladığını öğrenince çok büyük üzüntü yaşar ve kendine hakim olamaz. O ev Bahar ile Kemal'in evidir ve annelerini hapse attırıp sevgilisi ile kalacağı bir yer değildir. Umut evde babası demeye utandığı Şahin'e ait ne kadar eşya varsa çöpe atar. Şahin ise hastalığı nedeniyle bir eve geçmek zorundadır ve aklına sadece orası gelmiştir. Bu yaştan sonra sokaklarda kalacak değildir. Ajda ise Şahin'e yapışmıştır ve onu bırakmamakta bu fakir hayatı yaşamakta kararlıdır.

Cüneyt için vazgeçilmez olan Melis değil Güneş'tir. Feride ise Güneş'e karşı Yaman ile tehdit edilmektedir. Ya Güneş'i babasına bırakacaktır yada Cüneyt Yaman ile başlayacak aşklarını Melis üzerinden bombalayacaktır. Feride tabi ki kızını seçer. Feride'nin en büyük şansı ise arkasında Kozanlara karşı dağ gibi duran Yaman'dır. Yaman asıl Feride'nin Melis ve Cüneyt'i ayırmak için yaptıklarını öğrendiğinde Feride'ye ve fedakarlığına aşık olacaktır.  

08.03.2017 Beni Affet Tüyoları

Beni Affet 8 Mart tüyoları ile ilgili çok fazla detaya inmeden söyleyebileceğimiz Sevgi'nin durumu ve Şahin'in ailesi ile arasında geçen olaylar dikkat çekecek. Cüneyt hala Yaman karakterini tehdit etmektedir bakalım bu işin sonu nereye gidecektir...

Sizlerde Beni Affet 1135.bölüme dair edindiğiniz ip uçlarını aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Beni Affet dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı