Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Enes Batur Ne Kadar Kazanıyor ? başlıklı yazımızda son dönemlerin popüler mesleklerinden olan youtberların ne kadar kazandığına değineceğiz. Ülkemizin en çok izlenen youtube yayıncılarından olan Enes Batur bugün konu alacağımız videocuların başında geliyor. Enes Batur Ne Kadar Kazanıyor ? diye arıyorsanız güncel kafa olarak sizlere bilgiler vermek bizim vazifemiz... Şimdi biraz Para konuşalım.

Bu konuyu neden yazdığıma gelirsek eğer, geçtiğimiz günlerde Youtube üzerinde video izlerken bir arkadaşım Enes Batur'u fark etti. Bana dedi ki "Enes Batur Ne Kadar Para Kazanıyordur?" ben de bunu araştırdım. Aynı şekilde arkadaşım gibi sizlerde Enes Batur'un ne kadar kazandığını merak ediyor olabilirsiniz. Biliyorsunuz Youtube Premium yayıncıları güzel paralar kazanıyor.

Enes Batur Ne Kadar Kazanıyor ?



Kimdir Enes Batur ? 

Enes Batur Youtube Kanalını 4 sene önce kurdu. Her gün olmasa bile düzenli olarak video paylaşıyor. 4 yıllık süreçte 1183 videosu bulunuyor. Şuan Enes Batur'un kanalında 3 milyona yakın abone bulunmaktadır. Türkiye'nin en büyük Youtube yayıncılarından her gün ortalama 1000'e yakın yeni abonesi oluyor.

Enes Batur'un kanalının toplam izlenme sayısı 700.000.000 'dür. İstatistiklere göre ayda 25.000 dolara yakın bir paraya tekabul ediyor. Türk lirasına çevirdiğimizde 75.000 TL'ye yakın para ediyor.

Eğer Youtube kanalı açmayı düşünen genç girişimci arkadaşlar varsa "Enes Batur Ne Kadar Kazanıyor ?" yazımız sonrası heveslenebilirler. Ama emin olun bu kadar kolay bir iş değil. Youtube üzerinden para kazanmak çok kolay değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı