Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Kara Sevda 60.Bölüm Fragmanı

Kara Sevda 60.bölüm fragmanı dizinin 15 Mart 2017 tarihinde ekranlara gelecek bölümünden sahneler aktaracak. Dizinin tanıtım fragmanı itina ve özen gösterilerek dizi ekibince hazırlandı ve paylaşıldı. Kara Sevda 15 Mart tanıtım videosu olarak da bilinen Kara Sevda 60.bölüm fragmanı geçen hafta yaşananlardan sonra neler olacağına dair bilgiler barındırıyor.

kara-sevda-59-bolum
Kara Sevda


Kara Sevda 60.Bölüm

Kara Sevda dizisinin 60.bölümü 15 Mart Çarşamba günü ekranlarda olacak. Star TV'nin beğeniyle izlenen dizisinin başrol oyuncuları bildiğiniz üzere Burak Özçivit, Neslihan Atagül ve Kaan Urgancıoğlu. Hepsinin canlandırdığı karakter, izleyenlerin beğenisini kazanmış ve hayran kitlesini oluşturmuş durumda. Dolayısıyla yeni bölümde olacaklar sürekli merak konusu olan yapımda bu hafta yine heyecan dorukta. Hangi ikili arasında geçen diyaloglar olayları yokuşa sürecek... Hangi ikili bizleri şaşırtacak... Hepsini ve daha fazlasını Kara Sevda 60.bölümde göreceğiz. Ancak öncesinde seyircilere yönelik hazırlanan Kara Sevda 60.bölüm fragmanı paylaşıldı. Bölümden ip uçları fragmanda yer alıyor.

Kara Sevda 60.Bölüm Fragmanı


Kara Sevda yeni bölüm ile ilgili bahsetmek istedikleriniz olursa yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Kara Sevda 60.bölüm fragmanı yayınlandığında bu başlık altında sizlerle olacak. Kara Sevda dizisinin en son yayınlanan fragmanı sizlerle.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı