Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Kısmetse Olur 7 Mart 2017 fragmanı olarak yeni bölümden tüyolar veren tanıtım haftanın en merak uyandıran konularından biriydi. Kısmetse Olur 376.bölüm merakla bekleniyor. Haftanın finali gelmeden yaşanan pek çok olay var. 7 Mart 2017 Salı günkü tanıtımını gerçekleştirecek. Oldukça sıcak gelişmelerin yaşanacağı bir program olmasının yanı sıra yarışmacılar ekranları başındaki izleyicileri de heyecanlandıran bir yapım. Kısmetse Olur 7 Mart fragmanı yeni bölümden ip uçları aktaracak. Program ekibi tarafınca önemli sahnelerden hazırlanacak olan tanıtım Salı günkü bölümün fragmanı olarak literatürde yerini aldı.

kismetse-olur-3-mart

Kısmetse Olur 7 Mart 2017 Özeti 

Bu haftanın birincileri Akın ve Tuğçe olmuştu. Ek olarak haftanın olayı Aycan ve Onur arasında Çorum'da yaşananlar bakalım neleri beraberinde getirecek... Yeni bölümde yeni yarışmacılarında eve dahil olduğu Salı günkü eleme bölümlerinde bakalım bu hafta elenen isim kim olacak ? 7 Mart 2017 Kısmetse Olur'da kim elenecek ? Kısmetse Olur 7 Mart 2017'de neler olacak diye merak edenlere yönelik fragman yazımızın devamında yer alacak. Kısmetse Olur en son fragmanı izlemek isteyenler için bu başlık altında yerini almıştır.

Kısmetse Olur 7 Mart Fragmanı (Kanal D)


Kanal D ekranlarında yayınlanan başarılı programın yeni bölüm tanıtımı Kısmetse Olur 7 Mart 2017 fragmanı televizyonda ve sosyal medyada merak edilen konulardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Bakalım yeni bölümde bizleri neler bekliyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı