Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Online Fotomontaj Yapma Siteleri Yaşadığımız çağda özellikle teknolojinin gelişmesiyle birlikte internet ortamında farklı alanlarda zaman geçirmek ve kişinin kendisini farklı alanlarda geliştirebilmesi oldukça mümkün olmaktadır. Bu bakımdan online fotomontaj yapma siteleri gibi uygulamaların internet ortamına taşınmış olması en çok da fotoğraf severlerin hoşuna gitmektedir. Günümüzde birbirinden farklı onlarca site sadece fotoğraflarınıza yeni biçimler vermek için çabalamaktadırlar.
Online Fotomontaj Yapma

Online ortamlarda fotoğraf paylaşımı bir süre sonra sıkıcı bir hal alabilmektedir. Lakin online fotomontaj yapma siteleriyle fotoğraflarınızda değişiklik yapmak çok da zor olmayan bir durum olmaktadır. Bu sayede fotoğraflarınıza bir farklılık kazandırabilmekte ve böylece dikkatleri üzerinizde toplayabilmektesiniz.

Picartia Picartia, online fotomontaj yapma sitelerinden birisi olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu program, tüm kullanıcılarına ücretsiz olarak hizmet sunmaktadır. Bu program sayesinde sizler de fotoğraflarınızda mozaik desenler yaratabilmektesiniz.

Hairmixer Hairmixer, kullanıcı kitlesine online fotomontaj yapma imkanını sunmaktadır. Hairmixer programında fotoğraflarınızı siteye yükleyerek birbirinden farklı saç modelleri seçebilmektesiniz. Saç modelleri ile suratları kullanarak da farklı kombinasyonlar oluşturabilmektesiniz.

Yearbook Yourself Online fotomontaj yapma sitelerinden bir diğeri de yearbook yourself olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu site yardımıyla fotoğraflarınızı siyah-beyaz bir hale getirebilmekte ve böylelikle fotoğraflarınıza yıllık bir fotoğraf olduğu görünümü kazandırabilmektesiniz.

Your Own Wired Cover Your own wired cover online fotomontaj yapma sitesi werox tarafından desteklenmektedir. Bu site yardımıyla ünlü wired dergisinin kapağını kendiniz isteğiniz gibi tasarlayabilmekte ve dilerseniz kendinizi ünlü bir kimse yapabilmektesiniz.

PiZap PiZap online fotomontaj yapma sitesi yardımıyla birlikte fotoğraflarınıza konuşma baloncukları ya da çeşitli nesneler eklemeniz mümkün olmaktadır. Bununla birlikte bu site aracılığıyla webcam efektleri benzeri fotoğraflar da oluşturabilmektesiniz.

My Heritage Online fotomontaj yapma sitelerinden bir diğeri de my heritage şeklinde olmaktadır. My Heritage sitesi aracılığıyla yüz tanıma teknolojisini kullanarak birbirinden farklı efektleri fotoğraflarınıza başarılı bir biçimde uygulayabilmektesiniz. Aynı zamanda bu uygulamayı kullanarak size benzeyen başkalarını da bulabilmektesiniz.

Magmypic Online fotomontaj yapma sitelerinden birisi de magmypic olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu siteden fotoğraflarınızı dergi kapaklarına montajlayıp eğlenceli bir zaman geçirebilmektesiniz. Bu program sayesinde fotoğraflarınızı dergi kapağı olarak görebilme şansına sahip olabilmektesiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı