Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Survivor 4 Mart 2017 tarihinde yapılan "Eleme Konseyi" sonucunda Sabriye yarışmacıların oylamasının ardından kutudan "Survivor Sabriye" çıktı. Dokunulmazlık ödülü sahibi olan Survivor Sema'da Adem Kılıççı'nın adını vererek Survivor Sabriye ve Adem'i potaya soktu.

Survivor-Sabriye-Eleme

2017 Survivor Sabriye Elendi Mi ?

Survivor 2017'de ilk bölümden itibaren dikkatleri üzerine çeken bir isim olan Sabriye uzun zamandır adaya adaptasyon konusunda sıkıntılar yaşan bir yarışmacı idi. Boksör bir yarışmacı olarak Ünlüler Takımı'na katılan Sabriye Şengül yaptığı spor sebebiyle yüksek beklentileri de beraberinde getirdi. Ancak bu beklentileri ödül ve dokunulmazlık oyunlarında karşılayamayan Sabriye Şengül, ada hayatında da diğer yarışmacılarla anlaşmakta güçlük çekmekteydi. Dolayısıyla eleme konseylerinde sıkça ismi çıkan Sabriye 4 Mart 2017'de tekrar eleme potası adaylarından biri oldu.

4 Mart 2017 Survivor Sabriye elenecek mi sorusunun cevabı henüz belli olmadı ancak halk oylamasından hemen sonra net cevabı bu başlık altında bulabilirsiniz. O zamana kadar "Survivor 2017 Sabriye Elenecek Mi ?" konusu ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki yorum platformundan "Anonim" kullanıcı adını seçerek paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı