Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

1 Aralık 2017 burç yorumları

Güncel burç yorumları ile astroloji meraklılarına yönelik hazırlanan 1 Aralık 2017 günlük burç yorumlarında dikkat çeken burçlar balık, yengeç ve kova oldu. Özellikle su grubu burçların Aralık ayındaki hareketleri merak konusu olacak.

burclar

Günlük burç yorumları 1 Aralık 2017

Koç Burcu

Son bir kaç aydır defa kesif çalışıyor olabilirsiniz. İşinizde gösterdiğiniz muvaffakiyet çevrenizdekiler doğrulusunda takdir edilebilir. Motivasyonunuzu yüksek tutmaya çalışın.

Boğa Burcu

Bugün harcama yapar iken eli açık davranabilirsiniz. Çevrenizdekilere armağanlar alabilirsiniz. Hediye seçerken karşınızdakilerin greksinimlerini düşünmekte yarar var.

İkizler Burcu

Bir ilişkiniz varsa, evliliği düşünmeye başlayabilirsiniz. Eğer bekarsanız, yeni birisi ile tanışabilir, romantik bir yemek yiyebilirsiniz.

Yengeç Burcu

Projelerinizle iş yerinde ön tasarıya çıkabilirsiniz. Çevrenizdekiler yaptığınız projeyi defa yaratıcı ve etkin bulabilir. Eğer, kesif temponuzu devam ettirirseniz, zam ya da terfi alabilirsiniz.

Aslan Burcu

Bugünlerde hayatınızı eğlenmeye odaklayabilirsiniz. Yeni bir temasa yelken açabilir, dostlarınızla zaman geçirebilir ya da hiç gitmediğiniz bir yere tatile gidebilirsiniz.

Başak Burcu

Değişik rüyalar görebilirsiniz. Bu rüyalar gün içersinde olaylara bakış açınızı değiştirebilir. Düşüncelerinizden defa sezgilerinizle hareket edebilirsiniz.

Terazi Burcu

Gezegenlerin yer değiştirmesiyle birlikte zor dönemleri geride bırakabilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirip, eğlenmeye odaklanabilirsiniz.

Akrep Burcu

Özel hayatınızda tartışmalar yaşayabilirsiniz. Partneriniz mesuliyet almadığınız içersinde şikayetçi olabilir. Karşı yönü dinlemeye çalışırsanız, hadise büyümeden çözebilirsiniz.

Yay Burcu

Eğer doğum gününüz bu haftaysa, 7 günlük süreçte bahtınız açık halde bir kaç gün geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınız ya da partneriniz size sürpriz parti tertip ediyor olabilir. Fazla düşünmeden anın keyfini çıkarırsanız, böylece çok daha mutlu olabilirsiniz.

Oğlak Burcu

İş hayatınızda yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir. Gezegenlerin yer değiştirmesiyle maddi sıkıntılarınız çözülebilir.

Kova Burcu

Kariyerinizde yükselmeler yaşayacağınız bir devreye girebilirsiniz. Ortaya yeni fikirler ve yaratıcı tasarım ve düşüncelerle çıkabilir, terfi için adımlar atabilirsiniz.

Balık Burcu

Bu dönemde profesyonel yaşamda fazlaca mesai yapabilir ve ailenize, arkadaşlarınıza ve özel hayatınıza vakit ayıramayabilirsiniz.

01.12.2017 burç yorumları ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı