Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Televizyon ekranlarında ilk senelerinden itibaren bir fenomen haline gelen başarılı yarışma Yetenek Sizsiniz Türkiye 2014 yılında da birbirinden başarılı yetenekleri ağırladı. Türkiye'deki yetenekli kişileri kamu oyu ile buluşturan başarılı yetenek yarışması hem jüri üyeleri hemde yarışmacıları ile 2014 senesine damgasını vuran televizyon programlarından biri oldu. 2014 yılında Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Eser Yenenler'in jüri koltuğunda oturduğu yarışmanın birincisi final haftasındaki performansların akabinde belli olacak.

Yetenek-Sizsiniz-Turkiye

Yetenek Sizsiniz Türkiye Final

"24 Şubat 2014 Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi Kim Kazandı ?" Diye merak edenlere yönelik oluşturduğumuz bu konuda yarışma ile ilgili son bilgileri bulabilirsiniz. Pazartesi günü yayınlanacak bölümden sonra finalistler ve yarışmanın kazananı seyirciye sunulacak. 24 Şubat 2014 Pazartesi günü Yetenek Sizsiniz Türkiye kazananı bu başlık altına merak edenler için eklenecek. Daha önce yayınlanan programın son yarı final tanıtım fragmanı finale kalan bazı yarışmacıları izleyenlere tanıtıyor. Merak edenler için fragman yazımızın devamında bulunuyor.

Yetenek Sizsiniz Türkiye 2014 Senesinde Performans Sergileyen İsimlerden Biri de Aleyna Tilki Olarak Yetenek Sizsiniz Tarihinde Yerini Aldı.


Yarışma Pazartesi akşamı saat 19.00'da kısa bir özet ve daha sonra yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Yetenek Sizsiniz Türkiye birincisi noter huzurunda halk oylaması ile belirlenecek. Bir çok yetenekli yarışmacının bulunduğu programın büyük ödülünü sadece bir kişi kazanabilecek. Birbirinden farklı pek çok performans final bölümünde karşımıza çıkacak. Hem dans, hem şarkı, hem skeç oldukça renkli bir Yetenek Sizsiniz Türkiye finali bizleri bekliyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye bittikten sonra 2014 Survivor Ünlüler Gönüllüler programı 2 Mart 2014 Pazar günü start alacak. Bu ve bunun gibi bir çok konuyu Guncelkafa.Com'da "Televizyon" kategorisinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı