Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

2 Mart 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan 2014 Survivor yarışması ile ilgili pek çok merak konusu mevcut. Yeni sezonda yeni başlayacak olması ile beraber yarışmanın katılımcılarının kim olduğu basına yansıdı. Survivor'a katılacak isimlerin biyografileri de halk için merak konusu oldu. Sonuçta bu kişiler ülkenin en çok izlenen, reyting rekorları kıran hayatta kalma yarışı Survivor'da yer alacaklardı. Merve Aydın'da yarışmaya katılacak olan yarışmacılardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Pek çok haber sitesinin yanı sıra sosyal medyada konusu geçen "Merve Aydın Kimdir ?" sorusu yarışmacı ile ilgili merak edilen noktalardan biri. Bizler de bu merakı gidermek amaçlı Merve Aydın'ın kim olduğunu araştırdık ve sizlerle yazımızın devamında paylaştık.

Survivor Merve Aydın Kimdir ? (Ünlüler)

2014 Survivor Ünlüler Takımı altında yer alan Merve Aydın yeni sezon Survivor yarışmacılarından biri olarak karşımıza çıktı. 17 Mart 1990 senesinde dünyaya gelmiştir. Doğum yeri İstanbul Bakırköy'dür. Fakat aslen Ordu'ludur. Survivor Merve'nin lise eğitimi Özel Doğu Anadolu Lisesi'nde geçmiştir. Atletik bir yapısı olan Merve'nin boy ölçüsü 1.80 CM'dir. Yarışmaya katıldığı sırada yaklaşık 60 kilogram olan yarışmacı 24 yaşındadır. Kariyerine baktığımızda 2008 senesinde Dünya Gençler Atletizm Şampiyonasında 800 Metre'de 3.olmuştur ve gümüş madalya kazanmıştır. Enka Spor Kulübü’nün sporcusudur. Basına yansıyan bilgilere göre basketbolcu bir erkek arkadaşı vardır. 2014 Survivor yarışmasında yer alacak isimlerden biridir.

Survivor Merve Aydın Resimleri


Survivor Merve Aydın'ın fotoğraflarını veya resimlerini yazımızın devamındaki foto-galeri diyebileceğimiz kısımda bulabilirsiniz.

Survivor Merve Fotoğrafları
Merve-Aydin-Kimdir
Survivor-Merve-Aydin


Survivor Merve Aydın ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa veya edindiğiniz bilgi ve tüyolar aşağıdaki yorum bölümünü kullanabilirsiniz. Survivor yarışmacılarının biyografileri zaman içerisinde Guncelkafa.Com'da yer alan "Biyografi" kategorisine eklenecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı