Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Bu yazımızda "Serenat nedir ?" sorusunun yanıtını bulabileceksiniz. Ek olarak serenat ile ilgili bir çok bilgiyi bu başlık altında edinebileceksiniz.

serenat-nedir

Serenat

Genellikle Fransız romantizm filmlerinde konu olan ve geçmiş dönemin en önemli aşk eylemlerinden olan serenat nedir? Bu yazımızda, serenatın ne olduğu üzerine sizlere bilgilendirici bir makale hazırladık.

Serenat genellikle filmlerde olur diyoruz ancak tiyatro oyunları ile birlikte hayatımıza girmiştir. Normal yaşamda da insanlar zaman zaman sevgililerine serenat yapmışlardır. Serenat, açık havada ve genellikle hava kararınca yapılmaktadır. Filmlerden de gördüğümüz üzere aşık olduğu sevgilisinin balkonun altında duran erkek, elinde de çalgısı ile birlikte şarkı söyleyerek sevdiği kadına serenat yapar. Yani bir başka deyişle dizlerinin üzerine çöker ve şarkı sözleri ile sevdiği kadının kalbini çalmaya çalışır.
Erkek, bu gösteriyi yapar iken ise mandolin ve akordeon gibi müzik aletleri başta olmak üzere birçok müzik aracından faydalanır. Bunun için genel anlam veya bir tanım yoktur. Teknolojinin gelişmesi öncelikle sevgililer arasındaki aşk mektuplarına son verirken, önceleri de serenatı bitirmiştir. Sevgililerin daha sıradan yollar ile aşklarını ilan etmesi günümüzde serenatın değerini kat kat arttırmıştır.

Serenat yapacak erkeğin kendisi ile barışık olmasının yanında özgüveninin de oldukça yerinde olması gerekmektedir. Tüm bunların yanı sıra serenat yapılacak kadının da çok sevilmesi şartını da hiç belirtmiyoruz bile. Romantizmi doya doya yaşamak ve karşınızdaki kadını dünyanın en mutlu kadını yapmak istiyorsanız kendinizden biraz olsa da ödün vererek serenat yapabilirsiniz.


"Serenat nedir ?" ve buna benzer pek çok bilgiyi Guncelkafa.Com'da "Bilgi" kategorisinde bulabilirsiniz. Konulara yorum bölümünden görüş ve düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı