Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Günlük bir proje olan Aşkın Bedeli yeni bölümleri ile yayın hayatını sürdürüyor. Aşkın Bedeli 152.bölüm özeti ile Çarşamba günü yayınlanacak kısmı seyircilere tanıtacak. Her bölümü heyecan dolu ve merakla beklenen Aşkın Bedeli yeni günde 152.bölüm özeti ile sosyal medyada ve çeşitli platformlarda yerini alacak ve bölümden tüyolar aktaracak. Gerek senaryosu gerekse karakterleri ile ekranlara renk katan başarılı dizi hafta içi her gün yayınlanmasına rağmen reyting sıralamalarında öne çıkan projelerden biri. Aşkın Bedeli 16 Nisan özeti olarak da adlandırabileceğimiz yeni bölüm tanıtımı çıktığında bu başlık altındaki yerini alacak.

Askin Bedeli

Aşkın Bedeli 152.Bölüm Özeti

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden biri olarak izleyicilere bölüm özetleri ile tüyolar veren Aşkın Bedeli dizisi 16 Nisan 2014 tarihinde yeni bölümü ile televizyondaki yerini alacak. Bölümün özeti önceden okuyanları 16 Nisan bölümü ile alakadar bilgi ve fikir sahibi yapacak. Aşkın Bedeli 152.bölüm özeti çıktığında yazımızın devamında olacak.

Aşkın Bedeli 152;

Aşkın Bedeli dizisinin geçen haftaki son bölümünde Nil araştırmalarının sonucunda Sedef'in olduğu pavyonu bulmayı başarır. Nil'den şüphelenen Poyraz onu takip etmeye başlar. Nil, Sedef'in olduğu pavyona gelirken, Poyraz'ın da peşinden gelmesine neden olmuştur.

Taner bir şey belli etmese de Sedef'in kaçma planını öğrenmiş gibi görünmektedir. Gülnara Taner'in ağzını arar fakat şüphelerinden yine de kurtulamazlar. Paniğe kapılan ikili Yaman'a haber verir. Mümtaz, Betül'ü görmeye gider. Kendisini korkutmak için geldiğini düşündüğü Mümtaz'ın yaptığı teklif karşısında şaşkına dönen Betül, hayatının fırsatını ele geçirmiş gibi görünmektedir.
Kendisinden bir şey gizlendiğini düşünen Ferhat, oldukça sinirlenir. Dicle'yi kurtarmak için kendini öne atan Canan, Ferhat'a çok önemli bir sırrı açıklar.

16 Nisan Aşkın Bedeli özeti olarak da adlandırılan Aşkın Bedeli 152.bölüm özeti ile ilgili edindiğiniz bilgi ve tüyoları yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Televizyona dair bir çok içeriği Guncelkafa.Com'da "Televizyon" kategorisinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı