Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Televizyon ekranlarının reyting rekorları kıran yarışma programı Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında ki katılımcılar oldukça merak ediliyor. Kim oldukları ve biyografileri merak konusu olan isimlerin biyografileri seyircilere katılımcılarla ilgili bilgiler veriyor. Survivor yarışmacılarından biri olan Serenay Aktaş ile ilgili akıllarda oluşan "Survivor Serenay Kimdir ?" sualine cevap bulabileceğiniz bu konuda Survivor Serenay hakkında biyografik bilgiler bulabilirsiniz.

Survivor-Serenay

Survivor Serenay Biyografisi

Survivor Serenay Aktaş 2014 senesindeki katılımcılardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Yarışmada hırsı, azmi ve sporcu kişiliği ile ön plana çıkan Serenay Survivor'ın sevilen isimlerinden biri. Adadaki en genç yarışmacı olmasının yanı sıra ödül oyunlarına ve dokunulmazlık oyunlarına en iyi şekilde odaklanan bayan yarışmacı olarak kendini gösteriyor. 1 Ekim 1993 tarihinde dünyaya gelen Serenay Aktaş İstanbul Bakırköy'de doğdu. Okul hayatından beri tiyatroya ilgisi olan Survivor Serenay bu konu üzerine oyunculuk ve tiyatro eğitimleri aldı. Ayrıca hayatında spor olarak yer alan futbol ise onu daha da ilginçleştiriyor. Ülkemizde bayanların futbola ilgileri pek yok ancak Serenay bu konuda oldukça başarılı. Zeytinburnu Spor'da ve Fatih Vatan Lisesi'nde profesyonel olarak futbol oynayan Serenay aynı zamanda şiirlere de ilgi duyuyor. İlerleyen zamanlarda bir şiir kitabı hayali olan Serenay 2014 yılındaki Survivor'da tüm Türkiye tarafından tanınan isimlerden biri oldu.

Survivor Ünlüler takımında yer alan ve adanın bayan yarışmacılarından biri olan Survivor Serenay ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa aşağıdaki yorum platformundan bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı