Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Yıllardır süren rekabet 2014 yılında da tekerrür ediyor. Galatasaray Fenerbahçe derbisi 2014 senesinde oynanacak en önemli maçlardan biri olarak literatürdeki yerini aldı. Birbirinden başarılı iki takım Nisan ayının 6.günü karşı karşıya gelecek. Bu mücadele sadece taraftarların değil tüm futbol tutkunlarının merakını cezbetmekte. Türkiye'de özellikle bunun gibi derbi maçlarının etkisi büyük oluyor. Yine haftalarca, aylarca konuşulacak bir mücadele 6 Nisan 2014 akşamı bizleri bekliyor. Sosyal medyada şimdiden anketler yapılmaya başladı hangi takımın kazanacağı yönünde fikir paylaşımları ön plana çıktı. Tabi ki skor maç sonunda belli olacak...

Her iki takımın oyuncuları da mücadele için antrenmanlarına oldukça sıkı bir şekilde devam ediyor. Türk Telekom Arena'da oynanacak mücadele için futbolcular ve taraftarlar sabırsızca ve heyecan dolu bir bekleyiş içerisine girmiş durumdalar. Gerek atılan tweetlerden gerekse sosyal medya paylaşımlarından bunu görebiliyoruz. Galatasaray - Fenerbahçe maçının kazananı Arena'da sarı lacivertli ekip olursa ezeli rakibi Galatasaray ile arasındaki puan farkı 16'ya yükselecek. Karşılaşmanın kazananı sarı kırmızılı ekip olursa lider ile aralarındaki puan farkı 10'a düşecek. 28.hafta maçlarından biri olan Galatasaray Fenerbahçe mücadelesinin hakemi Bülent Yıldırım olarak belirlendi.

Maç Türk Telekom Arena'da oynanacağı için Galatasaraylı taraftarlar yine koreografi hazırlığı içerisine girdiler. Sosyal medyada örgütlenen sarı kırmızılı ekibin taraftarları yeni marşlar ve koreografilerle tribündeki yerini alacak. Maç ile ilgili basına yansıyan haberlerden biri de Galatasaray taraftarının Fenerbahçe kale bekçisi Volkan Demirel'in hareketlerini her saniye kayıt altına alacakları yönünde. Galatasaraylı taraftarların bu girişiminin akabinde Volkan'dan gelen cevap ise "Benim için bir sakıncası yok" şeklinde olduğu basına yansıyan haberler arasında.

Galatasaray-Fenerbahce

2014 Galatasaray Fenerbahçe Derbisi Yorumları

Bakıldığında gerek taraftarlar gerekse yorumcular Galatasaray'ın kendi evinde Fenerbahçe kaybetmesi sonucunda Mancini'nin gideceği yönünde hem fikir. Tabi ki net bir bilgi henüz yok. Maç sonucunda neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz. Ek olarak sosyal medyada Fenerbahçe'nin kazanması durumunda Türk Telekom Arena'da futbolcuların galibiyeti orta sahada kutlayacakları ve sonunda ortaya bir bayrak dikileceği yönünde haberler dolanıyor. Ancak ne kadar doğrudur bilinmez...

İki ezeli futbol takımı uzun bir aranın ardından karşı karşıya geliyor. Oldukça çekişmeli bir maç olarak literatürde yerini alacak olan 2014 Galatasaray Fenerbahçe derbisi 6 Nisan 2014 Pazar günü saat 19.00'da özel bir kanalda yayınlanacak. Galatasaray Fenerbahçe derbisi ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi aşağıdaki panelden taraftarlarla ve bizlerle paylaşabilirsiniz. Galatasaray Fenerbahçe maçı ve spor ile ilgili daha fazla içeriği Guncelkafa.Com'da "Spor" kategorisinde bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı