Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Son zamanlarda ilgi çeken dizilerden biri olan Resurrection bilim kurgu sevenlerden artı puan aldı. Değişik oyuncu kadrosu ve ilginç senaryosu ile iyi bir puan toplayan Resurrection dizisi Türkiye'de yeni yeni tanınan ve izleyici kitlesini oluşturmaya başlayan projelerden biri. Şu sıralar beşinci bölümü beklenen dizi ile ilgili en çok merak edilen husus konusunun ne olduğu yönünde. İlk bölümünden itibaren farklı bir kurgusu olan yabancı dizi her hafta yeni bölümleri ile yayın hayatını sürdürüyor.

Ressurection-dizisi

Resurrection Konusu

Diziyi izleyenlerinden bildiği üzere şuana kadar henüz ne olup bittiği seyirciye net bir şekilde aktarılmadı. Ancak konu olarak seneler önce hayatını kaybeden insanların tekrar yaşama dönmesini anlatan bir dizi. Ancak bu insanlar tam olarak eskiden olduğu kişi mi yoksa başka bir şey mi henüz belli değil. Seyirciler insan formunda başka canlıların olma olasılığı üzerinde dursa da böyle bir durum henüz dizide yaşanmadı. "The Returned" isimli romandan uyarlama bir yapım olan Resurrection tür olarak içerisinde dramayı da barındırıyor. 2014 senesinde yayın hayatına başlayan dizinin her bölümü 42 dakika olarak belirlenmiş durumda. House isimli diziden tanıdığımız Omar Epps'te dizinin başrol oyuncularından biri.

Resurrection dizisinin konusu ile ilgili ayrıntılı bilgi sahibi iseniz yazımızın devamından bizlerle paylaşabilirsiniz. Televizyona dair tüm içerikleri Guncelkafa.Com'da "Televizyon" kategorisinde bulabilir ve yorumlayabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı