Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 636.bölüm özeti seyirci ile paylaşıldı. 4 Kasım 2014 Salı günü yayınlanacak olan televizyonun günlük yapımlarının gözde projelerinden Beni Affet dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile seyircilerinin karşısına çıkmaya devam ediyor. Gerek karakterleri gerekse kurgusu ile ilk bölümden itibaren sevilen ve ekranlarda beğeni toplayan başarılı proje Salı günü 636.bölümü ile yayınlanacak. Beni Affet 636.bölüm özeti de bölümün hemen öncesinde seyircileri fikir ve bilgi sahibi yapacak. Pek çok dizi televizyon programından sıyrılan Beni Affet'in yeni bölümlerini kaçırmadan izleyen ve özetlerini de takip eden bir hayran kitlesi mevcut.

Beni-Affet

Beni Affet 636.Bölüm Özeti

Beni Affet 636.bölümde olacakları seyirciye betimleyecek olan özet yakın zamanda paylaşılacak. Dizi ekibi tarafından yeni bölümlerden derlenip hazırlanan özet sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen konulardan biri. Beni Affet dizisinin fragmanları yayınlanmadığından dolayı özetler ile tanıtımı yapılmaya devam ediliyor. Beni Affet 636.bölüm özeti de yeni haftada Salı günkü bölümü seyircilere tanıtacak özet olarak literatürdeki yerini alıyor.

Beni Affet Özet

Mazinin yoğunluğu altında kendini kötü hisseden Zühre, kendisi yüzünden ailesinin dağılmaya başladığını düşünür. Oğlu Kemal'in yaşadığından haberi olmayan Zühre, intihara kalkışır. Annesini yerde yatarken bulan Tunç, onu hastaneye kaldırırken. Diğer tarafta Kemal'in gelişiyle bayram havası yaşanır. Cüneyt bu mutluluğunu Feride'yle paylaşır. Fakat Zühre'nin haberi herkesi bir anda hastaneye toplar. Bahar ile Kemal Zühre'nin durumundan habersiz baş başa zaman geçirirler. Bahar geçmişlerini kocasına hatırlatmaya çalışırken, Kemal ise kendisini herkese yabancı hisseder. Öte yandan Umut ve Leyla'nın evlilik planları yaptığını Kader'den öğrenerek hırslanan Sait, planını bir adım daha ileriye taşır.

Dizinin yeni bölüm özeti çıktığında bu başlık altındaki yerini alacaktır. O zamana kadar Beni Affet 636.bölüm özeti ile ilgili veya bölüme dair edindiğiniz bilgileri yorum kısmından bizlere yazabilir bilgi paylaşımı yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı