Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Televizyon ekranlarındaki hayatına 2014 senesinin son dizi döneminde başlayan yapımlardan biri olarak dikkatleri üzerine çeken Yedi Güzel Adam 18.bölüm fragmanı ile yapımın 14 Kasım 2014 Cuma akşamı yayınlanacak olan tanıtımını izleyenleri ile paylaşacak.
Dizi ekibinin itina ile hazırladığı bölüme dair hayranlarına tüyolar aktaracak olan tanıtım sosyal medya da ve televizyonda merakla bekleniyor. Güncel medya haberleri arasında yer alan başlıklardan biri olan bu fragman Yedi Güzel Adam dizisinin yeni bölümünden kesitler kullanılarak oluşturulan kısa bir video olarak karşımızda olacak. Yedi Güzel Adam 14 Kasım tanıtımı olarak da bilinen Yedi Güzel Adam 18.bölüm fragmanı karakterler arasında geçen diyaloglardan ve olaylardan küçük bir kolaj olacak.

Yedi-Guzel-Adam

Yedi Güzel Adam 18.Bölüm Tanıtım Fragmanı

Nisan ayından itibaren TRT kanalında seyircisiyle buluşan dizi genel olarak gençlere hitap eden bir proje. Oyuncu kadrosuna bakıldığında ise ekranlara yeni yüzler ve farklı oyuncular kattığını açıkça görebiliyoruz. Tarih kokan ve önemli isimlerin hayatlarından ışıltılar sunan Yedi Güzel Adam dizisi reyting açısından da şu an için yeterli yapımlardan biri. Dizinin genel olarak Kahramanmaraş'ta çekiliyor. Yedi Güzel Adam 18.bölüm çekimleri de tamamlandı ve fragman hazırlandığında seyirci ile paylaşılacak şekilde tarihler ayarlandı. Ahmet Tezcan'ın kaleme aldığı Adnan Güler'in yönettiği Yedi Güzel Adam 18.bölüm fragmanı merak edenler ve televizyonda seyredemeyenler için yazımızın devamında yerini aldı.

Yedi Güzel Adam 18.Bölüm Fragmanı


Yedi Güzel Adam 14 Kasım fragmanı ile ilgili edindiğiniz bilgi ve görüşleri ekstra olarak bölüm hakkındaki ip uçlarını aşağıdaki yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı