Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı


Kısmetse Olur Adnan kimdir diye merak edenler için hazırlanan bu içerikte Adnan'ın boyu, yaşı ve memleketi gibi bilgileri bulabilirsiniz. Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Kısmetse Olur yarışmacılarından biri olan Adnan ilk andan itibaren gerek düzgün fiziği gerekse yakışıklı görüntüsü ile dikkatleri üzerine çeken isimlerden biri oldu. Özellikle eğlenceli sohbeti ve Ceyda'ya olan aşkı ile yarışmada ön plana çıkan Adnan daha sonra hayal kırıklığına uğramıştı. 2017 Kısmetse Olur yarışması ile birlikte tekrar hayatının kadını arayan Adnan'ın karşısına çıkan Didem Delen ile bir aşk başladı. Adnan ve Didem aşkı zaman içerisinde güçlendi ve seyircinin de izlemeyi sevdiği bir hâl aldı.

Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş

Daha önce yarışmadan bir defa elenen ve elendikten sonra yarışmaya tekrar girmeye hak kazanan yarışmacılardan biri olan Adnan dikkat çeken isimlerden biri.


Adnan 25 yaşındadır. Doğum yeri Kars'tır. Yaşamını tercümanlık yaparak sürdürmektedir. İstanbul'da yaşamaktadır. Aslen, İran'lı olsa da Ankara'da yetişmiştir. İstanbul'da eğitim öğretim hayatını sürdürmektedir. İstanbul Üniversitesi'nde okumaktadır. 190 boyunda ve 86 kilodur. Saç rengi siyah göz rengi ise kahverengidir. Başak burcudur. İstanbul'da yalnız yaşamaktadır. Ailesi Ankara'dadır. 2015-2017 Kanal D Kısmetse Olur programı yarışmacısıdır.

Kısmetse Olur Adnan Kızıltaş İle İlgili Merak Edilen Sorular


Kısmetse Olur Adnan Boyu Kaç ?

1.90 CM

Kısmetse Olur Adnan Nereli ?

Kars

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı