Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

2017 Survivor Berna Öztürk Biyografisi

Berna Öztürk 2017 Survivor Ünlüler yarışmacıları arasına ismini yazdırdı. Yeni sezonda kadın yarışmacılardan biri olan Berna Öztürk günlük hayatında da tarzı ve tavırları ile farklı olan ve dikkat çeken bir isim. Survivor Berna olarak Ünlüler Takımında yer alan Berna Öztürk aktif olarak DJ'likle uğraşıyor.

Daha öncelerinde televizyon projelerinde çok fazla ismi geçmese de magazin programlarında gündeme gelen isimlerden biri. Tarkan'ın eski baldızı olarak da bir dönem gündeme gelen isim akabinde DJ performansıyla ve bazı dizi projelerinde yer aldığı oyunculuk performansı ile hafızlarda yer edindi.

Berna-Ozturk-2017
Survivor Berna


Berna Öztürk Biyografisi

Berna Öztürk, 28 Mart 1984'de doğdu. Çılgın karakteriyle ünlü olan Berna Öztürk, dj'lik yapmaktadır.

Berna Öztürk kimdir?

Ünlü DJ Berna Öztürk, gece hayatını sevenler için oldukça tanınan bir isim. Ayrıca ünlü Survivor Berna bir dönem magazin basınında Tarkan'ın baldızı olarak çokça yer aldı. Tarkan’ın eski sevgilisi Bilge Öztürk’ün kardeşi olan DJ Berna, 28 Mart 1984 İstanbul doğumlu ve İstanbul Üniversitesi edebiyat fakültesi, sosyoloji bölümü son sınıf öğrencisi. 16 yaşından itibaren mankenlik ve modellik yapan Berna Öztürk, bazı TV dizileri ve tiyatro oyunlarında rol almıştır. Uzun zamandır DJ’lik yapan Öztürk’ün hobileri arasında davul çalmak ve resim yapmak da bulunuyor. Berna Öztürk'ün boyu 1.68 CM'dir.  Daha öncelerde Berna Öztürk'ü Avrupa Yakası'nda Taco'nun sevgilisi rolünde görmüştük. Buna benzer yan rollerde dizilerde yer alan isimin asıl mesleği DJ'liktir.

Berna Öztürk, ekranlarda son olarak TV8 ekranlarındaki İşte Benim Stilim yarışmasıyla çıkmış burada iddialı tarzı ile ses getiren isimlerden biri olmuştur. İşte Benim Stilim Berna olarak da bilinen yarışmacı yeni senede yine Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor 2017'de yarışacak.

Berna-Ozturk-Unluler
Berna Öztürk


Survivor Berna Öztürk

21 Ocak 2017 tarihinde ekranlara gelecek olan Survivor yarışmasında Ünlüler Takımına ismini yazdırmayı başaran Berna ada hayatındaki ve oyunlardaki performansı ile de merak edilen karakterlerden biri.

Survivor Berna ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa aşağıdaki yorum bölümünden yazabilir ve konuya dair fikirlerinizi beyan edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı