Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Kısmetse Olur 25 Kasım fragmanı Kanal D ekranlarında ve sosyal medya mecralarında izleyicileri ile buluşuyor. 25 Kasım Kısmetse Olur fragmanı yarışmanın yeni günde yani 25 Kasım 2016 Cuma gününde yayınlanacak bölümünde yaşananlardan kesitler sunuyor. Yapım ekibinin derleyip hazırladığı ve kişilerin aralarında geçen diyaloglardan, olaylardan ve ilişkilerden ip uçları aktaracak.

Kismetse-olur-fragman-25-kasim


Yayınlanan ilk bölümünden itibaren kendi izleyici portföyünü oluşturan ve reyting sıralamalarında ön plana çıkmayı başaran yapım farklı bir evlilik programı olarak uzun zamandır ekranlarda boy gösteriyor. Sıradan izdivaç programlarından ziyade kişilerin yaşayışlarını da takip eden Kısmetse Olur bu yönüyle takipçilerinin beğenisini topluyor. Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında yeni bölümü ile yayınlanan proje, Cuma günüde yepyeni bir bölüme izleyici karşısına çıkacak.

25 Kasım 2016 Kısmetse Olur Tüyoları


25 Kasım 2016 Kısmetse Olur fragmanı yeni bölümde neler olacak diye merak edenlere istedikleri bilgiye veren bir tanıtım olacak. Çünkü bölümden sahnelerle, kesitlerle derlenip hazırlanan fragman 25 Kasım'da ekranlarda olacak bölümü seyirciye tanıtacak. En çok merak edilenler ise karakterler arasında geçen diyaloglar olacak...

25 Kasım Kısmetse Olur Fragmanı (Tanıtımı)


(Yeni bölüm tanıtımı yayınlandı.)

Kısmetse Olur 25 Kasım fragmanı literatürde Kısmetse Olur 289.bölüm fragmanı olarak da yer aldı. Programın yeni sezonunda yayın hayatı başarı ile devam ederken 289.bölümde 25 Kasım'da ekranlarda seyirciye merhaba diyecek.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı