Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Kerimcan Durmaz bildiğiniz üzere sosyal medyada şöhreti yakalamış ve insanların beğenisi ile hayatını bambaşka bir boyuta taşımayı başarmış bir fenomen. Survivor ile ilgili olarak Survivor Kerimcan Durmaz konusuna geldiğimiz zaman tartışma konularından biri haline gelen "Kerimcan Durmaz Survivor'a Gidecek Mi ?" sorusu pek çok kişi tarafından merak konusu haline geldi.

Hayatını bir sosyal medya fenomeni ve DJ olarak sürdüren Kerimcan Durmaz bu defa da Survivor'da mı boy gösterecek ? Yarışmanın sıkı takipçilerinin de bildiği üzere adaya gidecek isimler arasında kesinleşen ilk isim Furkan Kızılay oldu. (Bkz: Surivor Furkan) Ardından beklenen isim Kerimcan olarak medyaya yansıdı. Çünkü Kerimcan Durmaz ile ilgili Survivor 2017'ye katılacak iddiaları ortaya çıkmıştı.

Çıkan bu iddiaların sebebi olarak da Acun Ilıcalı ile bir masada çektiği ve paylaştığı fotoğraftı. Henüz bu konu herhangi bir kesinlik kazanmadı. Yani Survivor kadrosuna Kerimcan Durmaz'ın adı eklenmedi. Hayranları onu adada görmek istese de şuan için konuya dair net bir bilgi yok.

Kerimcan Durmaz - Acun Ilıcalı Fotoğrafı

kerimcan-acun-seyma-survivor-2017


Peki Kerimcan Durmaz Survivor'a katılsa başarılı olur muydu ? Açlık ve oyunların zorluğu, insan ilişkileri ve rekabet onu nasıl etkilerdi...

Bu konuya dair görüş ve düşüncelerinizi bizlerle ve okurlarla paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı