Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Aleyna Tilki ismini 2016'ya altın harflerle kazıyan isimlerden biri. Türkiye'de yetişen genç yeteneklerden biri olarak karşımıza çıktı. Cevapsız Çınlama ismindeki şarkısı ile gönüllerde taht kuran Aleyna henüz 16 yaşındayken bu şarkı ile şöhrete kavuştu. Şöhretle birlikte gelen popülerite, şan ve kazanç genç yıldızın ismini bir anda haberlere, magazin bültenlerine ve broşürlere taşıdı. Cevapsız Çınlama şarkısının klibinin ardından elde ettiği başarı daha da büyüdü klip milyonlarca kişi tarafından izlendi. Sosyal medyada fan kitleleri oluştu, şarkısı paylaşıldı ve merak konusu olan soru akıllarda belirmeye başladı... Aleyna Tilki kimdir ?

Aleyna-Tilki-kimdir

Aleyna Tilki Kimdir ?

Aleyna Tilki'nin televizyon ekranları ile ve büyük kitlerle tanışması Acun Ilıcalı'nın Türkiye'ye sevdirdiği yetenek programı Yetenek Sizsiniz Türkiye ile başladı. Aleyna 2014 senesinde Yetenek Sizsiniz Türkiye'de performans sergiledi. Programda sergilediği şarkı ile de beğeni toplayan Aleyna Tilki daha sonra Emre Karaduman'la birlikte Cevapsız Çınlama şarkısı ile karşımıza çıktı. Ancak aksilikler yaşamadı değil, şarkının popüler olmasından sonra gece kulüplerinden gelen teklifleri geri çevirmeyip sahnelere çıkmaya başlayan genç yıldız bir süre sonra yaşı ile ilgili problem yaşamış ancak durumla ilgili ailem yanımda ve izinleri var şeklinde bir açıklama yapmıştı. Fakat sonrasında işler biraz daha ileri boyuta gitti ve Aleyna Tilki'ye yasaklama geldi. 18 yaşına kadar içkili mekanlarda sahne alamayacağı yönünde getirilen yasaklamadan sonra Aleyna Tilki'nin programı belediye konserleri, üniversiteler, konserler vb. lokaller oldu. Tabi ki müzik ve dans konusundaki yeteneği yadsınamaz olan Aleyna Tilki'nin Cevapsız Çınlama şarkısı sadece YouTube'de şu sıralar 115 milyon tıklanmayı geçmiş durumda.

Aleyna Tilki Biyografisi

Aleyna Tilki 2000 senesinde Türkiye/Konya'da dünyaya geldi. Baba tarafı Rus olan Aleyna'nın anne tarafı Türk kökenlidir. İstanbul'da yaşıyor. Lise öğrencisidir. Aynı zamanda şarkıcı olarak kariyerine emin adımlarla ilerliyor. Aleyna Tilki 16 yaşındadır.

Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama Dinle (Video Klip)



Aleyna Tilki'nin Cevapsız Çınlama şarkısına çektiği video klip de bu şekildeydi. Cevapsız Çınlama ile ilgili düşüncelerinizi bizlerle yorum platformumuzdan paylaşabilirsiniz. Merak edenler için şarkının sözleri de şu şekilde ;

Aleyna Tilki Cevapsız Çınlama Şarkı Sözleri

Kâğıt kesiğinden daha çok, çok acıtır,
Hemen geçmez öyle vicdanın izi
Aklımda ne varsa, dilimde hepsi
Sağduyum herkesten önce arazi
Kulağımda sayısız cevapsız çınlama,
Biri beni mi anıyor, seviyorum sanıyor
Köprüleri yakalı, kaldırıp kenara atalı,
Yüzünü unutalı uzun zaman oluyor
Kalbimde kırılmadık yer mi bıraktı?
Yaptığıyla söylediği, nedense, farklı
Mazlumun ahı aheste aheste alınır,
Bırakın kazandım zannetsin zavallı

Konu İçeriği : Aleyna Tilki Kimdir, Cevapsız Çınlama Şarkı Sözleri, Aleyna Tilki Kaç Yaşında

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı