Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Televizyon ekranlarının en sevilen ve reytingleri en yüksek olan evlilik programı Kısmetse Olur yayın hayatına bomba gibi devam ediyor. Kısmetse Olur 4 Kasım 2016 fragmanı programın bu haftaki son bölümünden tüyolar verecek. İzleyenlerin bileceği üzere bir önceki bölümde Ayça Beğen ile ilgili ortaya atılan iddiaların doğruluğu ortaya çıkmıştı. Ayça program dışında dışarıda başka bir erkekle görüşmüş ve hem gelinler hem de erkekler evinden tepki almıştı. 4 Kasım 2016'da da bunun akabinde yaşanacak olaylar, diyaloglar dikkat çekecek. İkili ilişkiler arasında heyecan ve gerilim ekranlara yansıyacak.

kismetseolur


Kısmetse Olur 4 Kasım 2016 fragmanı Cuma günü yayınlanacak bölümün tanıtım fragmanı olarak literatürde yerini aldı. Yapım ekibinin hazırladığı fragman heyecan dolu ve akıllarda soru işaretleri bırakacak sahnelerden oluşuyor. Bu da programın yeni bölümünün merakla ve heyecanla beklenmesine yol açıyor.

Geçtiğimiz bölümden sonra akılarda oluşan bir çok soru var bunlardan bazıları şöyle ;

  1. Ayça diskalifiye olacak mı ?
  2. Semih haftanın finalinde gerçekten Ayça'yı yazacak mı ?
  3. Ayça gerçekte Kısmetse Olur evine niçin girdi ?
  4. Aykut ve Ayça arasında neler yaşanacak ?

Kısmetse Olur 4 Kasım Fragmanı

Kısmetse Olur 4 Kasım fragmanı programda yaşanan olaylardan sonra akıllarda oluşan bazı sorulara yanıt niteliğinde olacak. Küçük bir özet olarak da nitelendirebileceğimiz 4 Kasım tanıtım fragmanı en yakın zamanda izleyicilerle paylaşılacak.

Kısmetse Olur 4 Kasım Fragmanı(Bekleniyor...)


Geçtiğimiz bölüme dair son yayınlanan videoyu beğeninize sunduk. Sizlerde görüş ve düşüncelerinizi yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı