Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 1085.bölümde neler olacak sorusuna yanıt olarak dizinin yeni bölüm özeti paylaşıldı. Beni Affet 1085.bölüm özeti yeni bölümün tanıtımını yaptı. 28 Aralık 2016 Beni Affet özeti olarak da bilinen tanıtım yeni bölümden tüyolar verdi.
Beni Affet 1085.Bolum Resimleri
Beni Affet 1085.Bölüm


Beni Affet 1085.Bölüm Özet

Ceylan nasıl olmuştur’da bu kadar çabuk hamile kalmıştır; Mahir bir türlü buna anlam verememektedir; zira Kader bir türlü artık hamile kalamamaktadır. Bir bebek isteyen Mahir bu bebeğe Ceylan’dan ulaşınca bebeği kabullenemez. Bu yeni doğacak bebeği görünce sürekli işlediği günah aklına gelecek olan Mahir her ne şartta olursa olsun bu bebeğin dünyaya gelmesine izin vermeyecektir. Kader ise bir daha asla anne olamayacağını öğrenmiş ve yıkılmıştır. Bunu asla Mahir’e söylememeyi planlayan Kader Mahir’in baba olamayacağını duyduğunda kendini bırakacağını düşünür.
Beni Affet dizisi 28 aralık çarşamba günü 1085. bölümü ile Star Tv ekranlarında izleyicisi karşısına çıkacak. Beni Affet’in yeni bölümünde Mahir’in günahı eline yüzüne bulaşacak.
Ceylan nasıl olmuştur’da bu kadar çabuk hamile kalmıştır; Mahir bir türlü buna anlam verememektedir; zira Kader bir türlü artık hamile kalamamaktadır. Bir bebek isteyen Mahir bu bebeğe Ceylan’dan ulaşınca bebeği kabullenemez. Bu yeni doğacak bebeği görünce sürekli işlediği günah aklına gelecek olan Mahir her ne şartta olursa olsun bu bebeğin dünyaya gelmesine izin vermeyecektir. Kader ise bir daha asla anne olamayacağını öğrenmiş ve yıkılmıştır. Bunu asla Mahir’e söylememeyi planlayan Kader Mahir’in baba olamaycağını duyduğunda kendini bırakacağını düşünür.
Mahir bebeği aldırmaya Ceylan’ı götürürken aslında neslinin devamının da sonunu getireceğinin farkında değildir. Neriman ise sanki Kader’in bir daha hamile kalamayacağını fark etmişçesine bebeği aldırmamak için yeni bir sinsi plan yapar. Mahir’in ise annesinin hazırladığı plandan haberi yoktur.
Feride ise artık Kozan ailesininden oros pu damgasını yemiştir. Kimse ona selam sabah vermemekte ve insan yerine koymamaktadır. Osman Kozan ise boşanma evraklarını imzalamaması ile Feride’ye bir kez daha çıkışır; Osman Kozan felç olduğununda onu hayata bağlayan kişinin Feride olduğunu unutmuş onu ilk hatasında öldürmekle tehdit etmiştir. Cüneyt ise kendisi hastanede iken bir şeylerin beklendiği gibi gitmediğinden emindir. Cüneyt bu sorunların Sedat ile ilişkisi olduğundan emindir ve ilk fırsatta onu bulacaktır.
Bahar ise Onur için İstanbul’a gelmekte ne kadar yanlış yaptığını gördükleri ile daha anlamıştır; Onur ise artık Bahar’a eskisi kadar bağlı değildir. Bahar’ı Onur için büyük bir mücadele beklemektedir.

Beni Affet 1085.bölüm ile ilgili eklemek istediklerinizi yorum panelinden yazabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı