Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Ekranların en çok reytinge sahip büyük kanallarından biri olan Kanal D yılbaşı özel yayın akışı ile ilgili hazırlıklara başladı. 2017 Kanal D yılbaşı özel yayınları yine eğlence dolu olacak.

Bildiğiniz üzere bir çok kanal yılbaşı özel yayınları ile izleyicilerini ekranlara kilitleyip reyting rekorları kırmak istiyor. Dolayısıyla ünlü isimlerle anlaşmalar yapılıp daha sonra bir yılbaşı yayın akışı hazırlanıyor.  Kanal D ekranlarında bu sene Ben Bilmem Eşim Bilir yılbaşı özel programı olacak. Tabi ki bu programın konukları da yılbaşına özel olacak. Bülent Ersoy gibi sevilen ve reytingi olan isimler Kanal D'de yılbaşında boy gösterecek.
KanalD-2017-Yilbasi
Kanal D Yılbaşı Özel


2017 Kanal D Yılbaşı Özel

Bu sene Kanal D ile ilgili duyulan bilgilere göre yılbaşı özel programlarından biri "Beyaz Show" olarak biliniyor. Beyaz Show Yılbaşı Özel 2017 programında sürpriz konuklar seyircilerle buluşacak. Yine müzik ziyafeti ve eğlence Kanal D ekranlarındaki yerini alacak. Şuan için Kanal D yılbaşı özel yayın akışı ile alakadar bilgiler bu yönde.

Kanal D ekranlarında dizilerde yılbaşı özel konulu bölümler seyirci ile buluşacak. Cumartesi gecesi ekranlara renk katacak olan Kanal D 2017 Yılbaşı Özel yayın akışı merakla ve sabırsızlıkla bekleniyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı