Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

O Ses Türkiye 2017 Yılbaşı Özel Fragmanı Yayınlandı !

O SES TURKIYE YILBASI2017 senesinin en çok merak edilen yılbaşı özel programlarından biri olan O Ses Türkiye yeni seneye bomba gibi bir giriş yapacak. Birbirinden özel konukların yer aldığı O Ses Türkiye 2017 yılbaşı özel programının fragmanı izleyenlerden tam not aldı. Yediden yetmişe herkesin severek ve beğenerek seyrettiği O Ses Türkiye yarışması gerek reyting açısından gerekse format açısından Türkiye'de en sevilen televizyon programlarından biri. Tv8'de ekranlara gelen ve kendine ait bir izleyici kitlesi olan O Ses Türkiye yarışması yılbaşı özel bölümü ile reyting listesinde üst sıralarda yer alacak gibi görünüyor.

O Ses Türkiye 2017 yılbaşı özel bölümü normal bölümlerden farklı olarak ünlülerin konuk olarak alındığı ve şarkı söylediği bir nevi performans sergilediği bir bölüm olacak. Zaten geçen seneki yılbaşı özel bölümlerini izleyenlerinden bildiği üzere jüri üyeleri yılbaşına özel kendi takımlarını oluşturacak. Bakalım hangi jüri üyesinin takımı yılbaşı bölümünde birinciliği göğüsleyecek...

O Ses Türkiye 2017 yılbaşı özel bölümünün tanıtım fragmanı geçtiğimiz günlerde izleyici ile paylaşıldı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı fragman merak edenler ve tekrar izlemek isteyenler için yazımızın devamında yer alıyor.

O Ses Türkiye 2017 Yılbaşı Özel Fragmanı

O Ses Türkiye 2017 Yılbaşı Özel Bölümünde Kimler Yarışacak ?

    Yılbaşı Özel Yarışmacıları
  1. Irem SAK
  2. Müjde UZMAN
  3. Emre BELÖZOĞLU
  4. Burak YILMAZ
  5. Ahmet KURAL - Murat CEMCIR
  6. Müge BOZ
  7. Özge BORAK
  8. Cüneyt ÇAKIR
  9. Pelin KARAHAN
  10. Ozan GÜVEN
  11. Birce AKALAY
  12. Yasemin ALLEN
  13. Nergis KUMBASA - Onur BÜYÜKTOPÇU
Ek olarak "Arda TURAN" gibi sürpriz isimlerinde yer alacağı O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümünde jüri üyeleri Murat BOZ, Sibel CAN, Athena, Hadise olacak. Sunuculuğu ise her zaman olduğu gibi Acun Ilıcalı üstlenecek. O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümü 31 Aralık 2016 Cumartesi akşamı Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı