Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Pelin Karahan Hayatı ve Biyografisi

Pelin Karahan uzun zamandır televizyon ekranlarında çeşitli projelerde yer almış ve kendini başarılı bir şekilde tanıtmış genç oyunculardan biri. Tam adıyla Vildan Pelin Karahan olarak da bilinen başarılı oyuncu ile ilgili merak edilen konular arasında çocukluğu, eğitimi ve yaşı ön plana çıkıyor. En baştan başlayacak olursak, Pelin Karahan 6 Ekim 1984 yılında Ankara'da dünyaya gözlerini açtı. İlkokulu Ankara Arı Koleji'nde tamamlayan Pelin Karahan, 13 yaşındayken İzmir/Ödemiş ilçesinde 3 sene hayatına devam etti. (Edinilen bilgilere göre Pelin Karahan'ın anne ve babası o sekiz aylık iken ayrılmıştır.) Akabinde eğitim hayatı devam ediyordu. Orta okulu ve liseyi Ankara'da okuduktan sonra kariyerine Turizm sektöründe devam etmek isteyen Pelin Karahan Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nde Turizm İşletme bölümünü okudu.

Pelin Karahan Biyografi
Pelin KARAHAN

Okul bittikten sonra çalışmak için İstanbul'a gelen Pelin Karahan bir reklamcılık şirketinin halkla ilişkiler bölümünde çalışmaya başladı. Aynı zamanda pek çok isminde çıkıp şöhrete kavuştuğu Erberk Ajans'a da kayıt oldu. Ajansa kayıt olduktan sonra şans ona kapılarını açtı ve pek çok reklam filminde yer aldı. Daha sonra kariyerini bu yönde ilerletmek isteyen başarılı isime ekranlarda tanınmasında çok büyük etkisi olan Kavak Yelleri isimli diziden 2007 yılında teklif geldi. Başarılı bir proje olan Kavak Yelleri dizisinde Pelin Karahan 4 sene çalıştı ve ekranlarda ününe ün kattı. Dolayısıyla kendi hayran kitlesi oluşan Pelin Karahan'ın oyunculuğu izleyenlerden tam puan aldı.

Sene 2011'e geldiğinde Medya ve Sanat Ödülleri platformundan dizideki rolü için "En Başarılı Bayan Dizi Oyuncusu" ödülüne layık görüldü. Akabinde kariyerinde emin adımlarla ilerleyen Pelin Karahan o senenin 23 Ekim tarihinde Erdinç Bekiroğlu ile dünya evine girdi. 2 yıl kadar evli kalan ünlü oyuncu 19 Kasım 2013'te boşandı. Bir süre sonra da tekrar iş adamı Bedri Güntay ile evlendi. (24 Haziran 2014)

Ali Demir isminde bir erkek çocuk annesi olan Pelin Karahan çeşitli reklam filmleri ve dizilerde rol almayı sürdürüyor. 31 Aralık 2016 tarihinde ise O Ses Türkiye'nin Yılbaşı Özel bölümüne konuk olan güzel yıldız şarkı söyleme konusundaki yeteneği ile de hem izleyenlerden hem de dinleyenlerden beğeni topladı.

Pelin-Karahan-Fotoğrafı
Pelin KARAHAN (2017)

2017 Pelin Karahan Güncel Bilgiler


  • Pelin Karahan 33 yaşındadır.
  • Boyu 1.60 CM'dir.
  • Mesleği dizi oyunculuğu ve sunuculuktur.

Pelin Karahan kimdir diye merak edenler için oluşturduğumuz bu yazı ile ilgili görüş ve düşüncelerinizi yorum bölümünden yazabilirsiniz. Merak ettiğiniz pek çok ismin Biyografi konusunu da Guncelkafa.com'da "Biyografi" kategorisinde bulabilirsiniz.
    İçerik Özeti ;
  1. Pelin Karahan Kimdir ?
  2. Pelin Karahan Evli Mi ?
  3. Pelin Karahan Kaç Yaşında ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı