Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Adını Sen Koy 140.Bölüm Özeti (31 Mart Tüyoları)

Hafta içi her gün yayınlanan Adını Sen Koy dizisi 140.bölüm özeti ile yeni haftanın son günü ekranlarda olacak bölümden tüyolar verdi. Adını Sen Koy 140.bölüm özeti dizide Cuma günü neler olacağına dair bilgileri takipçilere aktardı. Sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen özet geçtiğimiz günlerde izleyicilerle paylaşıldı. Adını Sen Koy 140.bölüm özeti aynı zamanda dizinin 31 Mart tanıtımı olarak literatürde yerini aldı.

adini-sen-koy-25mart
Adını Sen Koy


Adını Sen Koy 140.Bölüm

Adını Sen Koy 140.bölümde neler olacak ?
Cevriye hala alevin entrikaları sonucu Kayseri'ye döner.Evine istemeye istemeye girer valizi açar eşyalarını yerleştirecektir. Eşyaları arasına özenle yerleştirilmiş bir kutu üstünde de bir not görür.Canım halama... notta bu yazılıdır. Heyecanla kutuyu acar ve gözleri dolar.Sevgili Ayşe'si yapmış yapacağını halasını orada da unutmamıştır...

Adını Sen Koy 31 Mart özeti olarak da bilinen dizinin yeni hafta tanıtımı 140.bölümden ip uçları aktaracak. Seyircilerin aklındaki soru işaretlerini giderecek olan Adını Sen Koy 140.bölüm özeti ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

Adını Sen Koy 140.Bölüm Fragmanı 31 Mart 2017 (TRT)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı