Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Adını Sen Koy 124.Bölüm Özeti Yayınlandı !

Hafta içi her gün yayınlanan Adını Sen Koy dizisi 124.bölüm özeti ile yeni haftanın ilk günü ekranlarda olacak bölümden tüyolar verdi. Adını Sen Koy 124.bölüm özeti dizide Perşembe günü neler olacağına dair bilgileri takipçilere aktardı. Sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen özet geçtiğimiz günlerde izleyicilerle paylaşıldı. Adını Sen Koy 124.bölüm özeti aynı zamanda dizinin 9 Mart tanıtımı olarak literatürde yerini aldı.

adini-sen-koy-7mart
Adını Sen Koy


Adını Sen Koy 124.Bölüm

Adını Sen Koy 124.bölümde neler olacak ? 
Koray ameliyattan çıkmış ve uyanmıştır. Başında babası gibi sevdiği Salim'i ve canından çok sevdiği Yasemin'i gören Koray mutludur; ancak bu mutluluğu çok uzun sürmeyecektir. Fikret'in önce Salim'den sonra da Ömer Kervancıoğlu'ndan alacağı intikam vardır. Fikret hem Ömer'den hemde Salim'den intikam almak için Zehra'ya zarar vermeyi hedefler. Zehra'dan kendini uzaklaştırması Zehra'ya olan aşkını ve bağlılığını biraz olsun köreltecektir.  Zehra ise Ömer'in kendinden uzaklaşmasına bir anlam veremediği gibi Alev'i kendinden uzakta tutmamasına ve ona fırsat vermesine de bir türlü anlam veremez. Diğer taraftan Tayfun'da İstanbul'dan ve sevdiklerinden ayrılacağı için çok üzgündür; Tayfun şirkette karşılaştığı Mehtap'ı tanır ve Ömer'e onun Yener'in kardeşi olduğunu söyler. Mehtap ise anında şirketten atılır

Adını Sen Koy 9 Mart özeti olarak da bilinen dizinin yeni hafta tanıtımı 124.bölümden ip uçları aktaracak. Seyircilerin aklındaki soru işaretlerini giderecek olan Adını Sen Koy 124.bölüm özeti ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı