Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 20 Mart özeti dizinin yeni haftadaki ilk bölümünden tüyolar ve ipuçları verecek. Beni Affet 1145.bölüm fragmanı yayınlanmadığı için dizinin tanıtımları özetler ile yapılıyor. Beni Affet 20 Mart 2017 özeti de 1145.bölümün özetine karşılık geliyor. İlk bölümünden itibaren gerek oyuncuları gerekse senaryosu ile kendine ait bir seyirci kitlesi oluşturan ve senelerdir ekranlara gelen Beni Affet yeni bölümü ile 20 Mart 2017 Pazartesi günü Star TV ekranlarında olacak.

Beni Affet 20 Mart

Beni Affet 20 Mart 2017 Özeti - Neler Olacak ?

Beni Affet'te heyecan bitmek bilmiyor. Dizinin yeni bölümünde karakterler arasında geçen diyaloglar oldukça dikkat çekici. Merak edenler ve okumak isteyenler için adeta gözlerde canlanan Beni Affet 20 Mart özeti yazımızın devamında bulunuyor.

Beni Affet 20 Mart 2017 Neler Olacak ? (1145.Bölüm Özeti)

Feride ile Melis arasında ipler iyice gerilir. Melis, Feride'nin eski kocasını geri kazanmak istediğini düşünürken, Feride ise Cüneyt konusunda Melis'i uyarmaya çalışır. Yaman ve Feride'nin evlenmesine karşı çıkan Elmas, Yaman'dan tepki görür. Öte yandan kızına sürpriz yapmak için gelen Aziz, Feride'nin başına gelenleri öğrenir. Eve dönerek Filiz'le karşılaşan Zühre ise ondan pek hoşlanmaz.

Onur'un attığı tokattan sonra onu görmek istemeyen Bahar, yaşananları annesinden saklar. Ortalığı karıştırmak için fırsat kollayan Firdevs ve Harika yine iş başındadır. Firdevs'in gizlice içirdiği ilaç Onur'un istemediği hareketler yapmasına neden olur. Kader'le evlenmek istediğini açıkça söyleyen Yiğit, Kader'i gelinlikle görmek için bir oyun yapar.

16.03.2017 Beni Affet Tüyoları

Beni Affet 20 Mart fragmanı yerine özetlerle ve tüyolarla tanıtım yapılıyor. Günlük bir dizi olduğundan ötürü yukarıda yeni bölüme dair tüyoları verdik. Beni Affet 20 Mart bölümüne dair edindiğiniz bilgi ve tüyolar bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sizlerde Beni Affet 1145.bölüme dair edindiğiniz ip uçlarını aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Beni Affet dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı