Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 23 Mart özeti dizinin yeni haftadaki ilk bölümünden tüyolar ve ipuçları verecek. Beni Affet 1146.bölüm fragmanı yayınlanmadığı için dizinin tanıtımları özetler ile yapılıyor. Beni Affet 23 Mart 2017 özeti de 1146.bölümün özetine karşılık geliyor. İlk bölümünden itibaren gerek oyuncuları gerekse senaryosu ile kendine ait bir seyirci kitlesi oluşturan ve senelerdir ekranlara gelen Beni Affet yeni bölümü ile 23 Mart 2017 Perşembe günü Star TV ekranlarında olacak.

Beni Affet 23 Mart

Beni Affet 23 Mart 2017 Özeti - Neler Olacak ?

Beni Affet'te heyecan bitmek bilmiyor. Dizinin yeni bölümünde karakterler arasında geçen diyaloglar oldukça dikkat çekici. Merak edenler ve okumak isteyenler için adeta gözlerde canlanan Beni Affet 23 Mart özeti yazımızın devamında bulunuyor.

Beni Affet 23 Mart 2017 Neler Olacak ? (1146.Bölüm Özeti)

Osman Kozan bir yandan Murat ile uğraşırken bir yandan da Cüneyt ile uğraşmaktadır; Osman Kozan Feride'nin mutlu olmasını bir yandan istese de diğer taraftan maddi olarak bir sıkıntısı kalmayacak olan Feride'nin Güneş'i alacağı korkusu ile bu evliliğin önüne geçmek ister. Diğer taraftan da Sıla dinlediği ses kaydında duydukları nedeniyle Murat'ın gerçek babasının kim olduğun sormaya başlar.  Osman Kozan ne kadar gizlemeye çalışırsa çalışsın çok yakında Murat'ın gerçek babasının kendisi olduğunu öğreneceğinden emindir. Peki Murat bu gerçek karşısında ne tepki verecektir?

Bahar Onur'u affetmese de Onur'un ısrarlı özürleri ile afetmiş gibi gözükmektedir; ancak bu davranışın tekrarlanması durumunda açık açık bu evliliği bitirmeyi planlamaktadır. Yaman ise kendini kontrol altına alması gerektiğini ancak bunu başaramadığını fark etmiştir.

23.03.2017 Beni Affet Tüyoları

Beni Affet 23 Mart fragmanı yerine özetlerle ve tüyolarla tanıtım yapılıyor. Günlük bir dizi olduğundan ötürü yukarıda yeni bölüme dair tüyoları verdik. Beni Affet 23 Mart bölümüne dair edindiğiniz bilgi ve tüyolar bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sizlerde Beni Affet 1146.bölüme dair edindiğiniz ip uçlarını aşağıdaki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz. Beni Affet dizisi hafta içi her gün yeni bölümleri ile yayın hayatına devam ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı