Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

16 Mart Kısmetse Olur fragmanı programın yeni bölümünden tüyolar verecek. Hafta içi her gün yeni bölümleri ile yayınlanan evlendirme programı Kısmetse Olur, 16 Mart 2017 bölümünün tanıtımı ile de seyirciye bölümden ipuçları aktaracak. Gelinler ve damatlar evi ile Kısmetse Olur ekranlara renk katan programlardan biri. Kısmetse Olur 384.bölüm fragmanı olarak da bilinen yapımın yeni tanıtım videosu Perşembe günkü bölüme dair bilgi verecek.

kismetse-olur-9-mart

16 Mart Kısmetse Olur Fragmanı

16 Mart 2017 Kısmetse Olur'da neler olacak diye merak edenlere yönelik derlenip hazırlanan Kısmetse Olur'un 384.bölüm fragmanı akıllarda oluşan pek çok soru işaretini de gidermiş olacak. Gelin ve damat adayları arasında geçen diyaloglar programda dikkat çeken unsurlardan sadece biri. 16 Mart 2017 Kısmetse Olur programı bölümden karelerle ve sahnelerle hazırlanacak. Seda Akgül'ün sunumu ile yayın hayatını sürdüren yapım Kanal D ekranlarında yeni bölümleri ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Kısmetse Olur 16 Mart fragmanı paylaşıldığında bu başlık altındaki yerini alacaktır. O zaman kadar yayınlanan Kısmetse Olur son fragmanı sizlerle...

Kısmetse Olur 16 Mart 2017 Fragmanı (384.Bölüm)



Kısmetse Olur 16 Mart 2017 Perşembe günü 384.bölümü ile Kanal D ekranlarında izleyicileri ile buluşuyor. 16.03.2017 Kısmetse Olur fragmanı bu bölümde yaşananlardan derlenip hazırlanıp seyirci ile paylaşılıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı