Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Adını Sen Koy 129.Bölüm Özeti (16 Mart Tüyoları)

Hafta içi her gün yayınlanan Adını Sen Koy dizisi 129.bölüm özeti ile yeni haftanın ilk günü ekranlarda olacak bölümden tüyolar verdi. Adını Sen Koy 129.bölüm özeti dizide Perşembe günü neler olacağına dair bilgileri takipçilere aktardı. Sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen özet geçtiğimiz günlerde izleyicilerle paylaşıldı. Adını Sen Koy 129.bölüm özeti aynı zamanda dizinin 16 Mart tanıtımı olarak literatürde yerini aldı.

adini-sen-koy-7mart
Adını Sen Koy


Adını Sen Koy 129.Bölüm

Adını Sen Koy 129.bölümde neler olacak ? 
Nazan bulduğu belgeyi Zehra'ya götürür. Belgeyi gören Zehra şok içinde kalır. Nasıl olur da bu belge Nazan'ın eline geçmiştir. Nazan'ın amacı eski sevgilisi ve başının belası Fevzi'nin istediği parayı Zehra'dan koparmaktır.  Bunun için açık açık şantaj yapar ve bu belgeden kimsenin haberi olmaması için istediği paraya getirmesini söyler.

Zehra belgeyi Ömer'in ve konaktakilerin öğrenmemesi gerektiğini düşünür. Zira Ömer'e karşı yalancı çıkmaktan ve oyunlarının tehlikeye girmesinden korkar. Zehra bu parayı Ömer'den isteyemez ve Nazan'a karşı Ömer'den yardım da alamaz. Zehra Nazan'ın istediği parayı farklı bir yoldan temin eder; ancak parayı alırken verdiği söz başına bela olacaktır.

Adını Sen Koy 16 Mart özeti olarak da bilinen dizinin yeni hafta tanıtımı 129.bölümden ip uçları aktaracak. Seyircilerin aklındaki soru işaretlerini giderecek olan Adını Sen Koy 129.bölüm özeti ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı