Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Survivor Adem ekranların fenomen yarışması Survivor Ünlüler Gönüllüler 2017'de dikkat çeken isimlerden biri. Pek çok ödül ve dokunulmazlık oyununda sergilediği performans ile izleyenlerin dikkatini çeken gerek fiziksel gerekse psikoloji dayanıklılığı ile Survivor 2017'ye adapte olmayı başaran yarışmacılardan biri. Survivor Adem ile ilgili akıllarda oluşan "Kimdir, Mesleği Nedir, Nereli, Kilosu, Boyu" gibi bir çok soru işaretini gidermeye yönelik oluşturduğumuz bu makalede Survivor Adem'e dair merak edilen her türlü bilgiye ulaşabilirsiniz.

Survivor-Adem
Adem Kılıççı (Survivor)


Survivor Adem Kılıççı Kimdir ?

Adem Kılıççı 18 Nisan 1986 tarihinde Ağrı'da doğmuştur. Mesleği boksördür. İstanbul'da bulunan Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir. 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Türkiye'yi sayısız turnuvada temsil eden Adem Kılıççı, büyük turnuvalardaki başarılarıyla gözleri üzerine çekmiştir. Milli boksör, Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya kazanmıştır. Adem Kılıççı, Şikago'nun ev sahipliğinde gerçekleşen 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda da bronz madalyayı Türkiye'ye getirmiştir. Kariyeri bu galibiyetlerden sonra hızla gelişmiş ve milli bir boksör olarak pek çok defa Türkiye'yi temsil etmiştir. 2017 Survivor yarışmasında Ünlüler Takımı'nda yer almıştır. Daha öncesinde herhangi bir reality şovda yer almayan Adem Survivor yarışmasının iddialı isimlerinden biri olarak dikkat çekiyor.

Adem'in Ünlüler Adası'nda tanıdığı Sabriye Şengül'de bayanlar liginde boksörlük yapmaktadır. Yer yer sevinçlerinde boks antrenmanlarından kombinasyonlara yer veren Survivor Adem oyunlarda kazandığı galibiyetlerle ve ada hayatıyla sevilen ve ilgi toplayan bir yarışmacı.

Survivor Adem ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa aşağıdaki yorum platformundan yazabilir sizlerde bu konu altında diyalog kurabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı