Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Sosyal medya dendiğinde akla gelen ilk platformlardan biri olan Instagram, Türkiye ve pek çok ülkede en popüler uygulamalardan biri. Instagram genel olarak fotoğraf, video ve hikayelerin paylaşıldığı dijital ortamda sosyal çevrenizle bu materyaller üzerinden iletişime geçtiğiniz bir mecra.

"Peki Instagram'da hesap nasıl açılır? Ücretli midir? Silinebilir mi?" Gibi bir çok soru işaretini de beraberinde getiren bu uygulama ile ilgili detaylı bilgileri başlıklar halinde yazımızın devamında sizlerle paylaştık.

Instagram hesabı nasıl açılır? 

Instagram'ın websitesine gidebilir veya uygulamasını indirebilirsiniz. Web üzerinden kayıt olmak isterseniz aşağıdaki görselde bulunan alanları doldurup, ok işareti ile gösterilen "Kaydol" butonuna basmanız gerekir.

Instagram-Web-Hesap

Instagram hesabı nasıl silinir?

Instagram hesabını silebilmek tabi ki mümkün. Peki Instagram hesabı en kolay nasıl silinir?

1.adım "/https://instagram.com/accounts/remove/request/"  bağlantısına gitmeniz gerekiyor.

Oturum açık değilse aşağıdaki gibi bir ekran göreceksiniz. Bu ekrandan silmek istediğiniz Instagram hesabı ile giriş yapmanız gerekir.


2.adım hesabınız açıkken yukarıda verdiğimiz bağlantıya gittiğinizde direkt olarak hesap silme ile ilgili sayfaya erişmiş olacaksınız. Eriştiğiniz bu sayfada Instagram hesabınızı silme nedeninizle ilgili bir bilgi  (aşağıdaki görselde göründüğü gibi) vermeniz gerekiyor.

insta hesap silme

Bu işlemleri yaptıktan sonra aşağıdaki gibi bir ekran sizi karşılayacak ve bu ekranda ilgili hesabın şifresini tekrar girmeniz gerekecek.

Instagram kalici silme

Açılan bu ekranda şifrenizi girdikten sonra "Hesabımı kalıcı olarak kapat" isimli kırmızı butona basmanız Instagram hesabını silmenizi tamamlayacaktır. Instagram hesabını sildikten sonra aynı kullanıcı adı ile tekrar giriş yapamayacaksınız. Çünkü Instagram hesabınız kalıcı olarak silinmiş olacak.

    Instagram hesabının silinme nedenleri
  • Gizlilikle ilgili endişeler
  • Fotoğrafları/yorumları kaldırma
  • Farklı bir hesap açma
  • Çok fazla zaman harcama
  • Arkadaş çevresini bulamama
  • Kullanmakta zorluk çekme
Instagram hesabı silme ilgili sizlerde takıldığınız yerleri yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. İlgili arkadaşımız size konuya dair yardımcı olacaktır. 

Ek olarak "Instagram hesabınızı neden silmek istiyorsunuz?" sorusuna da yorum bölümünden cevap yazabilir, fikrinizi beyan edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı