Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

En Şık Koltuk Takımı Önerileri

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte yeni evlenecekler ve evini yenilemek isteyenler şık mobilya arayışına girdiler. Bu arayışta en çok zorlanılan konu genellikle koltuk takımı ve salon dekorasyonu oluyor. Sizler için sezonun en trend ve farklı koltuk takımlarını Berke Mobilya’dan yardım alarak tarzlarına göre derledik.

Avangard Koltuk Takımları

Günümüzde Avangard takımlar son derece popüler ve sevilen mobilyalar haline geldi. Genellikle her tarza hitap eden Avangard mobilyalar, özellikle nostaljik ortam severler için vazgeçilmez bir tarz oluyor. Modern çizgilerin en sade kullanıldığı bu tarzda Berke Mobilya yine önceliği kaptırmıyor ve “Avangard Koltuk Takımları” kategorisi altında sayısız seçenekler sunuyor.

Avangard Koltuk Takimlari


Country Koltuk Takımları

Country demek İngiliz stili demek, sıcaklık ve samimiyet demek. Seçimlerini her zaman zariflikten yana kullananların takımıdır Country Koltuk Takımları. Bu tarz dekoratif ahşap ve desenli kumaşlar ile birlikte salonunuzdan bahar havasını eksik etmiyor. Aynı zamanda kalite ve konfor yönünden de tam puan alan Berke Mobilya’nın en beğenilen ürünlerinde de yer almayı başarmış durumda.

Country Mobilya ve Koltuk Takımı


Chester Koltuk Takımları

Özellikle düz ve sade renkleri, yumuşak geçişleri, dokuları ve kendine özel detayları ile dikkat çeken Chester koltuk modelleri tekli, ikili ve üçlü seçenekleriyle yaşam alanlarında sıklıkla tercih edilebiliyor. Modern, retro ve geleneksel dekorasyonda kullanılabilen koltuk modellerinin farklı kullanım alanları yeni bir dekorasyon arayışı içinde olanlara mutlaka ilham olacaktır. Berke Mobilya, bu alanda da sayısız ürüne sahip.

Chester Mobilya Koltuk Takımı


Köşe Koltuk Takımları

Köşe koltuk takımlarına yani “L” koltuklara evin kurtarıcı parçası desek yeridir. Birden fazla dekorasyona ve ev tipine uyum sağladığı için modası hiçbir zaman geçmiyor. Köşe koltuk takımlarının en bilindik avantajı geniş ve büyük olmalarına rağmen evin alanını küçültmezler. Aksine salonunuza ferah bir hava katar. Berke Mobilya bu alanda da gerçekten çok iddialı. Geniş bir yelpazede sayısız köşe koltuk takımları mevcut.

L koltuk modeli


Yataklı Koltuk Takımları

Yataklı koltuk takımları, hem ekonomik hem de alan darlığı sıkıntılarımızın üstesinden gelen çok amaçlı takımlardır. Düşünsenize yatılı misafiriniz var ama yer yok. Keyifli geçecek bir anı neden kabusa çevirelim ? Yataklı Koltuk Takımları hem yatak sıkıntısından hem de yer darlığından kurtarıyor. Berke Mobilya’nın bu kategori altında sayısız şık ve konforlu ürünleri mevcut. Üstelik bazıları siz hiç eğilip kalkıp yorulmayın diye özel kumandalar ile açılarak yatak olup kapanıyor.

Yataklı Koltuk


Koltuk takımları evimizin can alıcı noktasıdır. Bu yüzden büyük bir özen ve hassasiyet ile seçilmelidir. Berke Mobilya, kaliteyi estetikle buluşturarak ulaşılabilir tasarım anlayışını evlerimize getiriyor. Geniş ürün yelpazesi ile birlikte kendi konsepti içinde dekore edilmiş şekilde sunuyor. Size yalnızca hayal etmek kalıyor. Aynı zamanda her bütçeye uygun fiyatlandırmaları ve taksit seçenekleri de sizi bütçe anlamında yormayacaktır. Geri kalan tüm bilgilere Berkemobilya.com.tr sayfasından ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı