Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Televizyon ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan Beni Bırakma 26 Kasım 2018'de 161.bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Bölümün çekimleri tamamlandı ve yayın saatini bekliyor. Beni Bırakma 161.bölüm özeti izleyicileri bilgilendirmek amaçlı önceden izleyici ile metin olarak paylaşıldı. Ana hatları ile bölümde ne olacağına dair tüyolar veren Beni Bırakma 161.bölüm özeti 26 Kasım 2018 Pazartesi günkü bölümden tüyolar verecek.

Beni-Birakma-Ozet


Beni Bırakma 161.Bölüm Özet

Zeynep Emre’nin Cansu ile ayrıldığını öğrenince umutlanır ve yeniden bir araya gelebilmek için bir şansı olabileceğini düşünür. Emre’ye bebeği söyleyip beraber kaçmak için bir fırsat yakalar.

Zeynep Bora’ya hiçbir şey çaktırmadan gitme planı yaparken Emre’ye bebeği söyleyip birlikte kaçmaları için bir fırsat yakalar. Bu arada Aslı da Zeynep’e yardım eder. Ama işler umduğu gibi gitmez ve Zeynep çok daha zor bir durumun içine düşer.

Beni Bırakma 26 Kasım 2018 özeti olarak da nitelendirilen 161.bölüm hakkında daha güncel ve yeni bilgiler için detayları yorum bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Güncel özet çıktığında bu başlık altında sizlerle paylaşılacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı