Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Beni Affet 1460.bölümde neler olacağına dair tüyoları izleyicilerle paylaşacak olan özeti 5 Aralık 2018'de yayınlanacak bölümü seyircilere tanıtacak. Beni Affet dizisi oyuncu kadrosu ve sevilen senaryosu ile hafta içi her gün yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkan başarılı bir proje. 1460.bölüm çekimleri tamamlanan ve Çarşamba günü seyirci ile buluşacak olan bölümde yine heyecan hat safhada olacak. Beni Affet 1460.bölüm özeti ilk kez Guncelkafa.com'da !

Beni-Affet-1460
Beni Affet Özetleri


Beni Affet 1460.Bölüm Özeti

Beni Affet 1460.bölümde heyecan dolu diyaloglar ve sahneler bizleri bekliyor. Harika, Asiye ve Feride arasında yaşanacak olaylar izleyiciyi adeta ekranlara kilitleyecek. Hakan'ın kötü niyetlerinden sonra Buse cephesindeki son durum ne olacak? Sevgi, Şahin ve Müjgan arasında neler yaşanacak? Hepsi ve daha fazlası 5 Aralık 2018 Beni Affet özetinde izleyici ile paylaşılacak. Günlük bir yapım olduğundan çok sık fragman yayınlanmasa da dijital ortamda özetleri düz yazı olarak dizi hayranları ile paylaşılıyor.

Beni Affet 1461.Bölüm Özeti Ne Zaman Çıkacak?

Beni Affet 1461.bölüm özeti 6 Aralık 2018'deki bölümden ipuçları verecek. Beni Affet 6 Aralık özeti olarak da literatürde yerini alacak olan tanıtım Perşembe günü sabah saatlerinde Beni Affet takipçileri ile paylaşılacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı