Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Reyting listelerini alt üst eden Çukur dizisi 46.bölümü ile 10 Aralık 2018 Pazartesi günü televizyon ekranlarında seyircisi ile buluşuacak. Pazartesi sendromunu kelimenin tam anlamıyla unutturan dizi Çukur 10 Aralık 2018 fragmanı ile yeni bölümde neler olacağına dair izleyicisine tüyolar aktaracak.

Cukur-Fragman

Çukur dizisi 46.bölüm fragmanında karakterler arasında geçen diyaloglar olay kurgusunun nasıl ilerleyeceğine dair izleyenlere bilgi verecek. Show TV kanalının reyting rekorları kıran yapımı Çukur, ekranlara kattığı renkle (oyuncu kadrosu ve senaryosu) ilk bölümünden itibaren beğeni toplayan ve reyting anlamında hep yukarda olan bir yapım oldu.

Çukur dizisinin 46.bölümünde reytingler ne durumda olacak hepsini ve daha fazlasını 11 Aralık 2018 Salı günü reyting listelerinde göreceğiz.

Çukur 46.Bölüm Fragmanı



Çukur 10 Aralık 2018 fragmanı dizinin 46.bölümünü izleyicilere tanıtacak. 2018 yılının en çok izlenen ve ödül alan televizyon dizileri arasına ismini yazdıran Çukur'un yeni bölümü ile ilgili edindiğiniz bilgi ve tüyoları aşağıdaki yorum bölümünden bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Çukur 46.bölüm aynı zamanda 2.sezon 13.bölüm olarak da literatürde yerini almış durumda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı