Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Televizyon ekranlarının en sevilen projelerinden biri olarak literatürde yerini alan Elif, 812.bölüm özeti ile 4 Aralık 2018'de ekranlara gelecek. Elif 4 Aralık özetinde dizinin Salı günkü bölümünden ipuçları yer alacak.

Elif 812.bölümde neler olacak diye merak edenler için hazırlanan özette bölüme dair bir çok bilgi mevcut. Günlük olarak yayınlanan yapım hafta içi hergün Kanal 7 ekranlarında ziyaretçisi ile buluşuyor.

Elif Ozetleri

Elif 812.Bölüm Özet

Elif ve Macide arasında neler yaşanacak? Hangi iki karakter arasında geçen diyaloglar seyircide şok etkisi yaratacak? Tufan ve Emirhan'ın Julide hakkındaki yorumları neler? Melek ve Elif konaktan kaçtıktan sonra neler yaşadı hangi düşünceleri değişti? Macide aylardır izlerini sürdüğü Melek ve Elif’i nihayet bulur. Rana ise Melek ve Haktanır ailesi arasındaki bağı çözmek ister. Macide Melek ve Elif’i korumayı başarabilecek midir?
Macide aylardır aradığı, yeğeni Yusuf’un hatırası olan Elif ve Melek’e sonunda kavuşur. Bunca zamandır neden saklandıklarını öğrenir ve onları yemek için konağa davet eder.
Rana ise Melek’in peşini bırakmamaya kararlıdır. Bunu da Mahir’e anlatır. Ona birinin peşinde olduğunu ve Haktanırlarla alakasını çözerse Haktanır ailesinin sonunu getireceğini söyler. Mahir ise bu kişinin Melek olduğunu bilmediği için Rana’ya destek vereceğine dair söz verir.
Haktanır ailesi Melek’i Rana’dan koruyabilecek midir?

Hepsi ve daha fazlası Elif dizisinin 812.bölümünde yanıt bulacak.

Elif Dizisi 813.Bölüm Özeti Ne Zaman Yayınlanacak?

Elif 813.bölüm özeti 5 Aralık 2018 Çarşamba günkü bölümü tanıtacak. Aynı zamanda yeni bölümden tüyolar aktaracak. Sizlerde Elif dizisi ile ilgili edindiğiniz görüş ve düşünceleri, tüyoları aşağıdaki yorum panelinden "Anonim" kullanıcıyı seçerek yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı