Medya Konuları

Medya Konuları

Üst Kısım Reklam Alanı

Adını Sen Koy 122.Bölüm Özeti Yayınlandı !

Hafta içi her gün yayınlanan Adını Sen Koy dizisi 122.bölüm özeti ile yeni haftanın ilk günü ekranlarda olacak bölümden tüyolar verdi. Adını Sen Koy 122.bölüm özeti dizide Salı günü neler olacağına dair bilgileri takipçilere aktardı. Sosyal medyada ve ekranlarda merak edilen özet geçtiğimiz günlerde izleyicilerle paylaşıldı. Adını Sen Koy 122.bölüm özeti aynı zamanda dizinin 7 Mart tanıtımı olarak literatürde yerini aldı.

adini-sen-koy-7mart
Adını Sen Koy


Adını Sen Koy 122.Bölüm

Adını Sen Koy 122.bölümde neler olacak ?


Yener yaptığı strateji sonrasında emeline ulaşmak üzeredir. Tuttuğu adamları sayesinde Ömer'in telefonundan Zehraya mesaj göderip Zehra'yı verdiği adrese getirtmeyi başarmış ve hedefine bir adım daha yaklaşmıştır. Ömeri rehin alıp iş aracına bağlayan Yener artık Zehraya koşullanmıştır. Fakat Ömer'in telefonundan gelen mesajla Zehranın konaktan ayrılmasının hemen ardından Tayfun durumu farkedip harekete geçmesi fazla sürmemiştir. Tayfun ekibiyle birlikte Zehrayı aramak, Ömere ulaşmak  ve Yenere önlem almak amacı ile harekete geçmiştir. Peki Depoya giden Zehra Yener'in elinden Ömeri nasıl kurtaracak? Olaya müdahele etmeye ve kurtarmaya gelen Tayfun Yener'i durduracak mı ? Ömer yine Ölümüne Zehra için kendini öne sürmüş, kendini ve Zehrayı kurtarmak için eli silahlı adamların arasında bu kez başarılı olabilecek mi ?


Adını Sen Koy 7 Mart özeti olarak da bilinen dizinin yeni hafta tanıtımı 122.bölümden ip uçları aktaracak. Seyircilerin aklındaki soru işaretlerini giderecek olan Adını Sen Koy 122.bölüm özeti ile ilgili eklemek istedikleriniz varsa bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Alt Kısım Reklam Alanı